Liebherr Confort Cnel 4213, model cu No Frost și clasa A++

Combina frigorifică Liebherr Confort Cnel 4213 e una apărută recent pe piață și se recomandă prin clasa A++, faptul că are No Frost și aspectul plăcut (cu inox tip anti-amprentă).
E bun pentru încăperi nu prea înalte deoarece are o înălțime de 186 centimetri. Nu se face rabat de la capacitate întrucât are 294 litri (volum net).

Modelul Cnel 4213-20 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care cu multe facilități utile printre care aș aminti DuoCooling, No frost și altele.


Caracteristici

E un aparat cu un consum energetic nu prea mare deoarece vine cu clasa A++ și un consum energetic de 245 kWh pe an.
În cazul în car ese întrerupe curentul acest aparat poate ține la păstrat alimentele vreo 26 de ore fără ca acestea să se altereze.
Nu e un aparat gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 41 decibeli, ceea ce e destul de scăzut.
Partea de frigider e una cu 3 rafturi și cu două suporturi la ușă. De asemenea are și compartiment pentru fructe așa încât acestea să nu primească miros de la restul alimentelor din frigider.
Congelatorul e unul cu 4 compartimente și cu o capacitate de congelare de 8 kilograme la 24 de ore. Un accesoriu care-l veți găsi în congelator e tăvița cu cuburi de gheață.

Avantaje

Fiecare compartiment are propriul său circuit de răcire. Astfel, nu există niciun schimb de aer între frigider și congelator. Mulțumită ventilatorului de la frigider totul va fi răcit uniform.
Dezghețarea frigiderului și congelatorului sunt două procese automate. Acest lucru trebuie mulțumit faptului că aparatul are No Frost.

Concluzie

Pentru cei interesați de un aparat frigorific cu aspect premium și care nu are nevoie de prea multă întreținere vă recomand modelul Liebherr Confort Cnel 4213.
Despre producător trebuie știu că există încă din 1949 și că e unul dintre cei mai mari producători din Europa. Aparatura acestora e una de calitate, iar fiabilitatea e excepțională. De exemplu, acest model are o garanție de 4 ani, fiind vorba de garanția standard. Dacă vreți și mai multă garanție atunci puteți să o extindeți la maxim 5 ani, adică cu un an în plus.

Te-ar mai putea interesa