Liebherr Confort CNef 4015, combină nemțească cu diverse facilități

Liebherr Confort CNef 4015 e un frigorific clasa A2+ cu o înălțime de 201 centimetri și o multitudine de facilități premium (inox anti-amprentă, No Frost și Vario Space).
E un produs de la un producător german care face niște aparate foarte fiabile. O dovadă a fiabilității e garanția de 4 ani, iar dacă înregistrați produsul atunci primiți 6 ani garanție.

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată excelent și are o mulțime de dotări. Pentru a primi bani înapoi puteți profita de oferta buy back în care e oferit un card cadou de 250 lei (această ofertă e una limitată, iar valoarea cardului cadou poate fi diferită de la o perioadă la alta).


Caracteristici

Combina CNef 4015 e una foarte speațioasă întrucât vine cu raft special pentru sticle, compartimente pentru fructe și legume și multiple rafturi.
E un model Full No Frost întrucât atât congelatorul cât și frigiderul sunt dotate cu caracteristica No Frost. Această caracteristică e una care răcește (îngheață și congelează) fără producere de gheață. Iar, din această cauză nu e nevoie să dezghețăm.
Consumul energetic al aparatului e unul redus ăntrucât la 24 de ore consumă 0,68 kWh, iar pe an 252. Din această cauză are clasa A++.
Partea de frigider e una cu 5 rafturi, iar congelatorul e unul care are 3 compartimente. În acest fel putem pune la rece orice tip de aliment.
Conform producătorului acest mode e unul cu uși reversibile, lucru care vă ajută să puteți pune unde doriți aparatul întrucât ușile vor putea fi reglate să se deschidă spre stânga sau dreapta.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi faptul că are o fiabilitate bună, că nu produce gheață la înghețare, brandul nemțesc, nivel de zgomot scăzut și că are o capacitate mare.

Verdict

Dacă ești interesat de o combină bună atunci modelul acesta ar fi unul foarte bun. Vine de la un brand care e pe piață din 1949 și care e specializat în producerea diferitelor aparate și în special a frigorificelor.

Te-ar mai putea interesa