Liebherr Confort CN 3915, model 340 l cu clasa E

Liebherr Confort CN 3915 e o combină frigo cu consum redus de curent și caracteristica No Frost. Cu ajutorul acestei caracteristici nu se produce gheață, iar alimentele sunt păstrate proaspete mai mult timp.
Aparatul se adresează celora interesați de un model care să arate bine și care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e foarte eficient așa încât în timp ne recuperăm investiția prin facturi mici la curent.

Pe partea de caracteristici se laudă cu înălțimea de 201 centimetri, cei 340 litri. Dacă e o înălțime prea mare atunci Liebherr Confort CU 3311 e de 181 centimetri și ar fi o alternativă bună.
Nivelul de zgomot e unul redus de 39 decibeli, iar în felul acesta nu o să vă trezească noaptea din somn.

Brandul e unul nemțesc cu o istorie de 60 de ani, fiind unul dintre cele mai specializate branduri de pe piață în materie de frigorifice.
Majoritatea celora care cumpără un frigorific se orientează înspre modele NoFrost întrucât acestea vă scutesc de decongelare și ajută la o economisire suplimentară de curent.
Vine cu mai multe funcții și caracteristici utile printre care aș aminti cea Super Cool, Frost Safe, Vario Space și Power Cooling.
Super Cool reprezintă răcirea la 2 grade într-un interval de 12 ore.
În cazul în care doriți să puneți la păstrare sticle de vin ori ceva de genul atunci vă va sări în ajutor raftul pentru sticle.
Duo Cooling vine oarecum ca o alternativă la Multiflow, fiind un sistem care ajută la o mai bună răcire a alimentelor.

Pentru achiziția modelului de față ar fi consumul redus de curent, că vine de la un brand bun, fiabilitatea ridicată, răcirea eficientă (prin Dual Cooling care utilizează două circuite separate pentru răcire).
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă dorești un frigorific pentru o familie cu 3-4 persoane atunci acest model ar fi recomandarea mea întrucât poate ține la rece o cantitate mare de alimente. Mai mult, aparatul nu e unul complicat de întreținut și nici nu consumă mult curent.
În cazul în care vreți o alternativă de la același brand atunci aveți aici câteva modele.

Te-ar mai putea interesa