Liebherr Comfort ICUNS 3324, combină frigorifică incorporabilă

Combina frigorifică Liebherr Comfort ICUNS 3324 e incorporabilă și se vede doar din pozele de prezentare, iar designul exterior chiar nu are relevanță. Interiorul e bine organizat și oferă: rafturi GlassLine, compartiment pentru fructe și legume BioCool Box, sertare FrostSafe la congelator, iluminare LED etc. Am doar cuvinte de laudă la adresa acestui aparat, dar și la restul variantelor de la acest brand. Atunci când alegeți un astfel de producător, veți face o alegere bună deoarece e vorba de un producător german.

Panoul de control digital e așezat în partea de sus și destul de vizibil în special datorită afișajului digital. Acesta poate fi acesta mai ușor când ușa frigiderului e deschisă deoarece vine un panou peste ușa propriu zisă a aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul digital afișează setările făcute și nu e vizibil după cel incorporați. Acestea aparate costă puțin mai mult pentru că cererea e destul de mică. Multe persoane preferă variantele clasice cu design modern pe inox, însă depinde și de spațiul disponibil. Pentru a incorpora aparate în mobilier trebuie să aveți mult mobilier și trebuie făcut la comandă în funcție de dimensiunile lor. Cu toții ne dorim o bucătărie cu un design cât mai minimalist și bugetul alocat trebuie să fie pe măsură pentru că nu discutăm de aparate accesibile.

Păreri pro și contra

Motivelele pentru care merită ales acest model sunt diverse și multe dintre ele le-am menționat mai sus, însă mai sunt și alte tehnologii care fac aparatul mai avansat: FrostSafe, PowerCooling, SuperFrost, Vario Space. Cele mai multe dintre aceste tehnologii se referă la sistemul de răcire și fac aparatul mai performant și eficient. Ușile sunt reversibile, adică se pot pune atât de stânga, cât și pe dreapta, iar dacă le uitați deschise sunteți avertizați sonor (după 60 secunde). Autonomia fără curent a aparatului e mare și diferă de la un model la altul, însă și așa nu aveți nevoie de mai mult de 15 ore.

Liebherr ICUNS 3324 e împărțit în sertare destul de voluminoase și puteți pune 4 kg de alimente proaspete pentru a fi congelate, aceasta fiind și capacitatea de congelare a aparatului.

Te-ar mai putea interesa