Liebherr CNEL 4313, frigorific din gama Confort cu No Frost

Pentru persoanele interesate de un frigorific cu No Frost şi o capacitate mare de 304 litri recomand modelul Liebherr CNEL 4313. Acesta nu ocupă prea mult loc, iar eficienţa energetică e A++. Această eficienţă e dată de consumul anual de 240 kWh (un consum zilnic de circa 0,6 kWh).

Acest aparat are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care e produs de un brand german. Din poza de alături poate fi văzut că acest model arată bine, având culoare argintie şi un aspect exterior minimal.


Păreri pro şi contra

Combina frigorifică Liebherr CNEL 4313 e una cu sistem de răcire No Frost. Acest lucru înseamnă că răcirea se produce fără a produce gheaţă. E valabil pentru frigider cât şi pentru congelator.
Pe lângă caracteristica amintită în rândul de mai sus acest model are Duo Cooling, adică răcire independentă pentru fiecare compartiment.
Consumul energetic e unul deloc mare de 240 kwh… după cum am scris şi mai sus, iar acest lucru se reflectă în facturile la energie. În timp o să vă recuperaţi banii daţi pe aparat prin facturi mai mici la curent. Ar mai trebui precizat faptul că acest parat are o autonomie fără curent de 26 ore, adică dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor strica.
Nivelul de zgomot al acestui aparat e unul deloc mare de 41 decibeli, fiind unul normal pentru astfel de frigorifice.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, adică 60x66x186 LxAxÎ cm. În felul acesta puteţi poziţiona aparatul unde doriţi având aceste dimensiuni modice.
E o tendinţă (pe care eu o apreciez) prin care există un raft special pentru sticle, iar în felul acesta se fac economii se spaţiu. Acest raft poartă numele de Bottle rack.

Producătorul Liebherr se remarcă prin produse de o calitate deosebită. Pe plan mondial e cunoscut pentru produse calitate germană care sunt fabricate în Germania. Evident că nici cu acest frigorific nu o dă în bară deoarece e unul de foarte bună calitate.

Te-ar mai putea interesa