Liebherr CN 4015, combină clasa E cu NoFrost

Liebherr Confort CN 4015 e un aparat frigorific cu o capacitate de 356 litri și clasa A++ de eficiență energetică care se adresează persoanelor interesate de un model cu No Frost și clasa A++ de eficiență energetică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul de la un brand cu reputație. Brandul e unul nemțesc cu o vechime din 1949 de când a fost înființată. Modelul de față e pe alb, iar dacă vreți ceva argintiu atunci modelul Cuef 4015 ar fi recomandarea mea.

Se laudă cu volumul net de 356 litri, înălțimea de 201 centimetri și faptul că are un design modern care îl va ajuta să se integreze în orice bucătărie.
Frigorificul acesta are un consum mic de curent de 0,68 kWh pe an, acestuia corespunzându-i clasa energetică A++ (noua clasă E).
Frigiderul are 5 rafturi din sticlă, iar partea de congelator e una cu 3 compartimente care au o capacitate de congelare de 11 kilograme pe zi.
Aparatul acesta nu o să vă dea bătăi de cap legate de întreținere întrucât vine cu No Frost, adică răcirea se realizează fără a se produce gheață.
Nu aș putea spune că e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e unul foarte scăzut de 39 decibeli, iar acest lucru e unul folositor deoarece nu vă va trezi din somn sau ceva de genul.

Punctele forte ale acestui model ar fi costul nu prea mare, funcția Super Frost (e legată de congelare și face procesul simplu și economic din punct de vedere al consumului de energie), prezența raftului pentru sticle (aici se pot pune sticle de bere, de vin etc) și ușurința în folosire.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să poată păstra la rece o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
În cazul în care vă interesează și alte variante atunci găsiți aici unele. Modele clasa A+++ găsiți aici, un model reprezentativ fiind CBNPbs 4858, însă e în altă planșă de preț.

Te-ar mai putea interesa