Liebherr CBNbs 4835, combină cu inox negru

Liebherr CBNbs 4835 este una din două modele destul de identice care se adresează unei categorii diferite de utilizatori. Se poate vedea doar după cum arată că este vorba de o combină mai deosebită, adică finisajele sunt ceva mai elegante. În plus, ușile vine cu finisaj dark inox sau inox negru, o nuanță destul de rar întâlnită la aceste aparate. Oricum arată foarte bine se asortează bine chiar și cu restul aparatelor care sunt pe negru sau poate doriți doar ca acesta să iasă în evidență.

Prețul este unul pe măsură pentru că vorbim de un brand german care este prezent pe piața internațională de foarte mulți ani. Deci, trebuie să ne așteptăm la o calitate și o fiabilitate mult peste medie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

La fel ca și alte aparate frigorifice recent lansate, modelul de sus oferă o clasă energetică foarte bună (D) pentru un consum anual de numai 227 kWh. Tehnologiile incorporate și materialele folosite ajută destul de mult la obținerea unui consum mai scăzut. O bună parte din specificațiile sale sunt menționate pe acea etichetă energetică, care o vedem la mai toate aparatele mari. Aceasta este mai strictă decât cea din trecut deoarece utilizatori trebuie să-și facă o idee mai bună despre consum. Cu alte cuvinte, puteți compara mai ușor două aparate fie că vă interesează doar consumul, fie nivelul de zgomot produs.

Că tot menționat mai sus că are un finisaj plăcut pe ușă, ei bine, vine și cu un tratament special care reduce amprentele, iar dacă nu vă place cum se deschid ușile, puteți muta balamalele și mânerele pe partea opusă.

Îmi place cum fiecare tehnologie sau caracteristică este evidențiată fie în frigider, fie la sertare (aici vorbim și de congelator): Mai precis, congelatorul beneficiază de dezghețare manuală, deci întreținerea va fi mai ușoară, iar conținutul est destul de vizibil pentru că nu mai este gheață pe pereți.

Concluzie

Liebherr CBNbs 4835 poate fi opțiunea ideală, însă dacă bugetul vă este cam limitat, atunci arunci o privire peste varianta albă (Liebherr CBN 4835).

Te-ar mai putea interesa