Liebherr Cbef 4805, combină cu control touch

Combina frigorifică Liebherr Cbef 4805 e una care face parte din noua generație și are un design foarte plăcut. Îmi plac foarte mult aparatele frigorifice cu parte frontală simplificată, iar la acesta mânerele sunt verticale. Mai sunt și variantele cu mânere incorporate, însă poate vă place mai mult varianta de jos. Nu pot spune că se adresează tuturor utilizatorilor deoarece nu e prea accesibilă și e de înțeles pentru că volumul e generos, eficiența energetică e superioară (A+++), iar tehnologiile sunt numeroase.

Poate că nu e foarte vizibil acel panou de control, deoarece butoanele touch se află la interior pe marginea superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia de răcire e Smart Frost, adică la interior nu se mai formează atâta gheață pe alimente. Consumul de energie e destul de redus pentru că discutăm de un aparat eficient și toate acele dotări noi ajută în acest sens.

Autonomia de curent e impresionantă și ajută destul de mult dacă aveți pene de curent. Temperatura de la interior se poate alege destul de ușor. Frigiderul are un volum net de 242 litri și e destul loc pentru tot ce aveți de pus în el, că doar e prezent și acel compartiment special pentru fructe și legume. Iar în celălalt se pot pune alte tipuri de alimente care au mirosuri ceva mai puternice (mezeluri, brânzeturi etc).

Ca și funcții speciale, combina de mai sus are următoarele: BioFresh, DuoCooling și Smart Frost. Chiar și fără acel panou touch, combina de mai jos reprezintă o alegere inspirată care merită luată în calcul și trebuie să ne gândim că e un brand foarte popular.

Păreri pro și contra

Pot spune că e vorba de un model premium de aceea are un preț atât de generos. Nu se poate compara cu orice model pentru că interiorul e foarte spațios. E echipat cu unul dintre cele mai performante congelatoare de pe piață și se vede foarte bine după capacitate de congelare mare – 13 kg/24 ore.

Liebherr Cbef 4805 e unul dintre numeroasele aparate frigorifice de la acest brand german care se asortează perfect cu o bucătărie modernă.

Te-ar mai putea interesa