Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Licenţă Windows 7 Ultimate 32/64 bit Retail OEM

Când ai o firmă este foarte important să ai licenţă Windows 7 OEM. Că e Windows Ultimate, Home Premium sau Professional nu prea contează. Contează să coste cât mai puţin şi să fie pe 64 bit dacă este vorba de calculatoare mai noi.

Poze şi preţ

Toate cele trei variante

Acasă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la Windows

Un astfel de pachet de Windows licenţiat pleacă de la 400 de lei şi eu zic că nu e mult din moment ce licenţa la un antivirus pe un an costă undeva la 100 de lei. Licenţa la Windows e pe viaţă! Chiar dacă se preconizează pentru sfârşitul acestui an lansarea versiunii 8, aceasta nu va fi mult mai diferită de actuala versiune. Va dura ceva timp până la un 8 final, la început fiind beta.

Eu aş opta pentru versiunea 7 Ultimate în loc de XP pentru că la instalarea acestuia pe un laptop sau PC  nu mai este nevoie de de instalarea de drivere, multe dintre ele se instalează odată cu sistemul de operare. Faptul că mai ai şi licenţă la acesta, ai posibilitatea să faci sau să iei de pe Internet update-uri la el multe dintre ele sunt necesare sau utile,  poţi opta şi pentru un antivirus oferit de Microsoft şi mai sunt şi alte facilităţi.

Nota 9

Windows 7 Ultimate cu licenţă este cel mai folosit sistem de operare, dar faptul că are vulnerabilităţi la viruşi şi alte programe maliţioase m-a făcut să-i dau nota 9. Mai rău este că nu vine cu antivirus, ci trebuie să intri pe site la Microsoft şi să-l dai jos de acolo.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Alex

    Am instalat eu Windows 7 Ultimate 64 biti si merge foarte bine pe un laptop Lenovo Ideapad U350,4 Gb RAM(3.84 Gb Usable)CPU Intel Core2 Solo 1.40 Ghz si placa video Mobile Intel 4 Series,singurul driver care nu s-a instalat a fost driverul Ethernet pe care l-am descarcat cu ajutorul Internetului Mobil de la Vodafone,avand aproape 1 Mb si cu 1 cent am rezolvat treaba!Am avut Vista Home Premium pe 32 biti si s-a corupt HDD-ul in proportie de 20% dar am avut noroc ca am putut recupera 15% pe un HDD extern,apoi am mutat toate fisierele pe care le-am avut!

  • Scorpyo

    Laptopul nu prea are mare importanţă… mulţi îşi bagă XP-ul pe modele gen Alienware, Republic of Gamers sau alte modele, chiar dacă este ceva mai mult de lucru cu driverele şi rişti să-ţi strici hardul şi alte piese din laptop. Lenovo este o alegere bună şi ieftină, mulţi returnează aceste laptopuri deoarece nu sunt mulţumiţi de cum arată.

Lasă un comentariu