Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG W2261VP-PF

Despre monitorul LCD LG W2261VP-PF de 21,5 inci pot spune că este unul dintre cele mai apreciate monitoare alături de W2243S-PF. Deci, este cel mai vândut şi apreciat (are multe recenzii pozitive) monitor de la LG şi are un preţ de aproximativ 549 de lei, dar îşi merită banii.
O altă alternativă mai subțire este LG E2290V-SN, dar trebuie să știți că are și un preț dublu.

Poze

Pornit

Din spate

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

LG W2261VP-PF vine cu un ecra LCD de 21,5 inci şi foarte important la ecran e timpul de răspuns de două milisecunde care face din acest aparat un monitor de gaming.
rezoluţia optimă e de 1920 pe 1080 pixeli şi asta înseamnă că va putea reda filmele 1080p cunoscute şi ca filme Blu-ray.
Contrastul dinamic e de undeva la 50 mii la 1, luminozitatea e de 300 candele pe metru pătrat şi poate reproduce undeva până la 17 milioane de culori.
E certificat TCO 03 şi are suport Energy Star.
Nu are boxe integrate şi tuner TV, dar are DVI, VGA şi HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: are conexiuni moderne (HDMI, DVI), are o diagonală de peste 20 inci, arată bine, preţul nu e mare, iar firma nu e dubioasă.
Contra: nu e LED.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cel mai bun preţ pentru un astfel de monitor e undeva la 549 de lei şi nu cred că o să găsiţi ceva mai bun la un preţ mai bun.

Alternative

Ceva similar e un W2243S-PF, dar nu are HDMI şi VGA, dar are tot ecran LCD şi are un preţ mai mic cu vreo 200 de lei.

Concluzie

Un monitor LCD LG W2261VP-PF ar fi unul ideal pentru persoanele care vor un monitor de dimensiuni mai mari şi cu conexiuni de genul HDMI şi DVI pe lângă cea VGA.
Acest monitor este negru lucios de tip wide cu suport Full HD şi cu porturi DVI şi HDMI.
Probabil că mi-aş lua un astfel de monitor pentru filme deoarece se văd foarte bine pe el, însă nu sunt fan desktopuri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu