LG W2243S-PF

Un monitor de la LG popular e monitorul LCD LG W2243S-PF. E un model ceva mai vechi (alternativă la W2261VP-PF), dar e popular datorită preţului accesibil, diagonalei de 21,5 inci, suportului Full HD (pentru filmele Blu ray) şi faptului că e de firmă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă folosiţi un astfel de monitor ar fi ca şi cum aţi planta 30 şi ceva de copaci deoarece consumă cu undeva până la 40 procente mai puţin curent faţă de alte monitoare. Mă gândesc că un astfel de monitor ar fi util persoanelor care vor un ecran mai mare cum ar fi cel de 21,5 inci ori vor să facă trecerea de la CRT la LCD (mă gândesc că mai sunt persoane care au monitoare CRT).

Poze

Cam aşa arată

Specificaţii tehnice

LG W2243S-PF e un monitor cu un ecran de tip LCD şi cu o diagonală de 21,5 inci. Timpul de răspuns e de 5 milisecunde, iar dimensiunea punctului e de 0,248 milimetri. Are suport Full HD deoarece rezoluţia optimă e de 1920 pe 1080 pixeli. Ecranul e unul lat (wide) şi poate reda sau reproduce undeva la 16 milioane de culori. Luminozitatea monitorului e decentă, adică de 300 candele, iar contrastul dinamic e de 30 mii la 1. O veste bună e că monitorul a fost certificat TCO 03. Din păcate nu are tuner TV sau boxe, dar poate fi montat pe perete. Pe partea de conectori are doar VGA şi nu are HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, preţul e accesibil, e certificat TCO, are ecran LCD, are suport Full HD şi e făcut de o firmă cunoscută.
Contra: nu are HDMI şi nu e LED

Preţuri (cel mai mic preţ)

359 lei e un preţ aproximativ pentru acest dispozitiv şi sunt de părere că e cel mai bun şi mic preţ pentru un astfel de monitor de calitate. W2261VP-PF ar putea fi considerată o alternativă la acest monitor deoarece are aproximativ aceleaşi detalii tehnice, dar şi preţ.

Concluzie

Dacă vreţi un monitor bun sau vreţi să treceţi de la CRT la LCD atunci acest monitor LCD LG W2243S-PF ar fi una dintre cele mai bune alegeri de monitoare deoarece costă puţin şi are specificaţii tehnice de top.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG W2243S-PF”

Comentariile sunt închise.