LG W2053TQ-PF

Un monitor destul de bun este acest monitor LCD LG W2053TQ-PF care are o diagonală de 20 de inci și arată foarte bine după cum vedeți în pozele de mai jos. Îl recomand celor care vor un monitor elegant și bun la un preț modic, și care nu doresc unul de ultimă generație care și costă ceva mai mult ca acesta. Diferențele dintre acesta și unul LED sunt foarte mici și anume ar fi prețul, contrastul și consumul de energie. Deci nu prea multe diferență, însă acesta arată mult mai bine decât unul LED cu un preț ceva mai mare. Alegerea rămână a voastră însă la un timp de răspuns de 2 ms cât are acesta, este ideal pentru jocuri dar și filme Full HD și HD. LG W2053TQ-PF are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca o alternativă mult mai ieftină la modelele LED.

Poze

Pornit
Butoane

Specificații tehnice

Ecranul LCD are o diagonală destul de generoasă de 20 de inci care este de circa 50 de cm. Acesta re un timp de răspuns de 2 ms deci ideal pentru conectarea sa la un pc sau o consolă deoarece monitoarele cu timp de răspund 2 ms sunt recomandate celor pasionați de jocuri. Rezoluția ecranului este una HD+ deci puteți puteți viziona și filme Full HD. Aspectul imaginii este 16 pe 9 care este unul popular la ora actuală deoarece zone de vizibilitate a filmelor este mai mare și ar mai fi și alte avantaje ale acestei forme late.

Acest ecran reproduce 16,7 milioane culori, are un contrast dinamic de 50.000 la 1, luminozitate de 300 cd/mp, unghi de vizibilitate maxim de 170 de grade pe orizontala și 160 pe verticală și are ca standard TCO’03. Nu are TV Tuner sau difuzoare integrate. Ca și intrări are DVI și VGA.

Ca și caracteristici speciale acest monitor LCD LG W2053TQ-PF are: Flatron f Engine, Auto Bright, ez-Zooming, Cinema Mode, temporizator pentru oprire, Live Sensor (proximity sensor) și Photo Effect. Are un consum maxim de 40 W.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: luminozitatea mare, performant, design elegant și modern, contrast bun,ieftin și este oferit de un producător cu renume.

Ca minusuri: rezoluți putea fi ceva mai mare.

Concluzie

Acest monitor LCD LG W2053TQ-PF este unul ce merită recomandat unui prieten care dorește să facă o achiziție bună și nu ar da prea mulți bani pe un monitor și ar investi mai mult în calculator decât în monitor.

Te-ar mai putea interesa