LG UM7100PLB, serie TV cu diagonală cuprinsă între 43 și 70 inci

Această serie de la LG oferă variante de dimensiuni reduse cum este 43UM7100PLB, dar și variante mult mai mari. E una dintre cele mai populare serii deoarece vine la un preț atractiv și oferă o imagine competitivă și o interfață Smart reușită – WebOS. Sunt îmbunătățiri față de serii precedente care le găseam în acest buget și gama 2019 de la LG chiar e o variantă de luat în calcul. Vi se oferă chiar și codecuri audio importante care poate nu le regăsiți pe alte televizoare competitive (exemplu: DTS).

Sunt promoții din când în când iar telecomanda Magic Remote e o idee foarte bună pentru că vă ușurează interacțiunea și navigarea pe noul sistem de operare. Alți producători nu oferă o astfel de telecomandă sau nu e compatibilă cu seriile accesibile (datorită lipsei tehnologiei Bluetooth). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă poate scla imaginea, eu recomand să alegeți doar conținut la rezoluție maximă pentru a evidenția detaliile. Poate că pe cel mai mic din serie nu se văd foarte bine detaliile, dar variantele 49UM7100PLB și 55UM7100PLB pot fi luate în calcul deoarece nu sunt foarte scumpe. Le recomand însă aveți nevoie de un sistem audio suplimentar pentru 60UM7100PLB și 70UM7100PLA deoarece acelea vor fi puse în camere mari și 20W nu sunt de ajuns.

Păreri pro și contra aveți

Sunetul e foarte bun și clar, poate rula conținut 4K la 60 de frame-uri, poate fi controlat vocal prin intermediul acelei telecomenzi, interfață ușoară și altele. Poate fi folosit ca monitor pentru PC ori laptop iar pentru a vă bucura de o experiență cinematografică, puteți folosi un hard extern conectat la TV. Mai sunt și alte variante de redare media, doar că aceea e cea mai populară și simplă. Nu e nevoie de abonament la cablu, dacă aveți acces la internet pentru că se pot instala aplicații sau accesa site-uri web cu conținut divers.

Conectivitatea e una superioară și nu-i lipsește nici un port sau tehnologiei în acest sens. Această serie e populară datorită acelor motive menționate mai sus și nu prea aveți ce să-i reproșați.

Te-ar mai putea interesa