Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG UK6470PLC, televizor cu rezoluție Ultra HD

Televizorul de jos LG din seria UK6470PLC e o variantă avansată comparativ cu restul televizoarelor de pe piață. Indiferent care diagonală veți alege în final, tehnologiile sunt aceleași și trebuie să spun că detaliile sunt mai vizibile pe un ecran mai mare. Dacă veți alege doar conținut 4K cum e cel de pe Netflix sau Youtube, ar trebui să vă gândiți cam cât de mare ar trebui să fie imaginea. Oricum, poate că nu veți sta foarte departe de ecran și îl veți folosi pentru vizionarea de posturi TV de pe cablu.

Se vede din poza de jos că are un picior de masă cu formă de semicerc și dacă considerați că nu arată bine, montați-l pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gama 2018 vine cu tehnologie 4K HDR pentru o imagine mai naturale și lumină mai multă în anumite cadre, astfel contrastul e mai bine evidențiat.Difuzoarele de 20 W sunt însoțite și de anumite caracteristici speciale care îmbunătățesc experiența: Clear Voice III, Hi-Fi Audio, Magic Sound Tuning, Ultra Surround, modul Smart Sound și LG Sound Sync.

Cele mai importante tehnologii de imagine sunt următoarele: True Color Accuracy, 4K Upscaler, UHD 4K și 4K Active HDR. Cu alte cuvinte, sunt tehnologii care s-au adaptat la noile cerințe ale pieței, iar cea mai importantă e rezoluția imaginii.

Păreri pro și contra

Sistemul de operare WebOS e excelent și oferă o experiență plăcută, dar aș recomanda să folosiți telecomanda Smart (dacă nu aveți deja, merită să o luați). Televizoarele Smart permit redarea de conținut media din diverse surse și nu trebuie să vă limitați strict la playerul multimedia integrat sau la conectarea unui laptop/PC prin HDMI. Bineînțeles, e o alegere excelentă dacă folosiți o consolă de jocuri sau chiar să-l folosiți ca monitor pentru PC. Trebuie apreciat că vine și cu tehnologie bluetooth pentru periferice fără fir care urmează să le folosiți.

LG 55UK6470PLC ar fi perfect ca și mărime, are caracteristici speciale interesante și care diferă puțin față de cele ale televizoarelor de la alte branduri. Oricum, o bună parte dintre ele țin de WebOS, iar alte branduri au pus alt software.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu