LG T510 Dual Sim

Dacă sunteți în căutarea unui mobil care să aibe suport pentru două cartele, o recomandare ieftină e acest telefon mobil LG T510 Dual Sim Negru. O alternativă pentru un buget mai mare dar care are și WLAN e Samsung B7722i. Spre deosebire de vechiul model numit T500, acest T510 are cele trei butoane fizice din partea de jos colorate pe un gri închis iar în rest nu veți găsi alte deosebiri estetice. Pe partea de hardware stă destul de bine având un ecran tactil generos – de 2.8 inci, o baterie bună și bluetooth v2.1 cu EDR. Aparent LG T510 pare a fi un smartphone cu Android numai că vine cu sistem de operare al producătorului.  Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată
Spatele

Specificații tehnice

Ecranul de 2.8 inci vine cu o rezoluție QVGA – 240 cu 320 pixeli și e unul însoțit de accelerometru pentru rotirea automată a interfeței. După cum observați imagine sunt destul de colorate deoarece are un ecran care reproduce un număr de 256k culori.Memoria internă nu e chiar așa de mare motiv pentru care aveți nevoie de un card de cel mult 4 giga de tip microSD. Acest upgrade ar fi necesar în special dacă doriți să ascultați muzică pe el, iar memoria internă de 50 de MB ajunge pentru o mulțime de jocuri și fotografii. Pentru redarea fișierelor video și mp3, acesta are instalat un player media.

Pe partea de multimedia vine cu slot pentru cardul de memorie și cu o cameră foto de 2 megapixel cu zoom digital 2x. Deasemenea are radio FM, GPRS/EDGE clasa 12, bluetooth v2.1, conectivitate USB 2.0 și software java MIDP 2.1 pentru jocuri. Acest LG T510 se folosește de o baterie de 1100 mAh Li-Ion care îi oferă o autonomie de până la 690 de ore în stand-by și de 14 ore de convorbiri. În pachetul telefonului veți primi: bateria, manualul de instrucțiuni, încărcătorul, CD cu software-ul necesar și setul de căști.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ieftin, ușor (98 grame), compact, ecran tactil, posibilitatea măririi memoriei cu un card, autonomie mare, browser web (WAP – Opera Mini), funcție de reportofon, platformele Facebook și Twitter integrate, vizualizator de documente și altele.

Minusuri: LG T510 nu are WLAN iar camera foto nu are autofocus.

Concluzie

Acest telefon LG T510 Dual Sim Negru presupune o investiție pentru cei care posedă două cartele SIM și nu doresc să achiziționeze două telefoane, ci unul mai performant. Arată exact ca precedentul T500 după cum puteți observa în clipul de mai jos:

Te-ar mai putea interesa