LG T385, telefon ieftin cu WiFi și ecran senzitiv

LG T385 e un telefon mobil destul de inteligent deoarece vine cu sistem de operare, dar unul similar ca și interfață cu Androidul. E vorba de acel sistem de operare oferit de producător și care nu oferă cine știe ce performanțe. Designul e similar cu cel al lui L3 (ca și formă), doar că acesta oferă doar butoane senzitive (la L3 are un buton de home fizic). Poate fi comparat cu un smartphone din unele perspective WiFi, interfață sistem de operare etc. Din păcate nu are 3G, dar poate nu folosiți servicii de date prin 3G ci doar WiFi-ul. Alternative pot fi cele . Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Am pus două poze cu acesta pentru a vă face o idee despre el, dar și un clip de prezentare la final.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Chiar dacă nu e un smartphone îl puteți folosi cu ușurință pentru navigare web. Nu are suport Dual SIM și nici 3G, dar un telefon cu suport pentru două cartele e ceva mai scump și autonomia are de suferit. Deasemenea, tehnologia 3G e utilă doar pentru cei care vor un plus de viteză pentru internet, iar la un telefon așa de ieftin nu cred că puteți avea așa pretenții.

Slotul de memorie suportă carduri de 16GB și vă recomand un astfel de card deoarece memoria internă nu e prea mare. Ecranul său de 3.2 inci e decent având în vedere rezoluția de 320 cu 240 pixeli. Ca și tehnologii de date are: GPRS, bluetooth și WLAN. Camera foto de 2MP și e una modestă după cum bine știți.

Autonomia maximă oferită de acesta e undeva la 15 ore de convorbiri și și 560 ore în stand-by. Are player media, radio și browser web.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușor de folosit datorită ecranului potrivit ca mărime, are slot pentru un eventual card, interfață asemănătoare cu cea oferită de Android etc.

Minusuri: nu are Android.

Concluzie

Acest LG T385 e un telefon reușit dacă vă doriți o interfață touch dar nu vă permiteți unul cu Android. Există câțiva producători care vă pot oferi telefoane mai ieftine, chiar și Dual SIM. Jos am prezentat un clip cu un așa telefon și probabil vor fi disponibile și alte variante (pe alte culori).

Lasă un comentariu