LG Standard Wi-Fi, aparat de aer condiționat cu filtru protecție Dual

LG Standard Wi-Fi este prezent în numeroase variante, iar diferențele majore sunt la performanțe (capacitate). Față de modelul standard vi se oferă tehnologia WiFi pentru al controla de la distanță cu ajutorul telefonului mobil. Cu alte cuvinte, trebuie să instalați aplicația corespunzătoare și nu mai este necesară telecomanda. Diferența de preț este destul de mică, motiv pentru care merită să alegeți pe cel de jos. În funcție de mărimea camerei alegeți modelul potrivit: S09ET, S18ET, S12ET și S24ET.

Cel de 9000 BTU se adresează suprafețelor de până la 25 mp, iar voi puteți să alegeți să-l montați chiar pe hol dacă vreți să răciți mai multe încăperi sau tot parterul (dacă alegeți cel de 18000 BTU sau 24000 BTU). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are ceva mai multe funcții decât alte aparate disponibile – 4, adică pe lângă funcțiile clasice, avem funcțiile de dezumificare și ventilare. Să nu uităm nici de caracteristicile speciale care nu le vedem la toate seriile și le consider importante: control activ al energiei fără a-i afecta performanțele, Energy display, sistem Gold fin (unitatea exterioară are o carcasă mai rezistentă la coroziune), Jet cool, filtru cu protecție Dual (particule de prad și bacterii), Low noise (19dB).

Păreri pro și contra

Cu atât de multe caracteristici, aparatul de aer condiționat prezentat este perfect pentru locuința voastră și nu trebuie să vă faceți griji pentru că oferă un filtru cu protecție dublă. Toate acele caracteristici speciale menționate mai sus sunt plusuri pentru acest aparat, însă mai sunt și altele. Aparatul beneficiază de curățare automată pentru a împiedica formarea de bacterii și mucegai la interior (problemă întâmpinată la aparatele vechi sau ieftine). Are diagnosticare inteligentă care ajută la remedierea mai rapidă a unei probleme și informațiile le primiți pe telefonul mobil (aplicație necesară).

LG Standard Wi-Fi are eficiență energetică superioară datorită noului compresor de tip Inverter care este destul de popular la aparatele noi. Vorbim de clasa A++ care se reflectă în factura de la energie și dacă folosiți aparatul pentru a încălzi locuința, atunci consumul este puțin mai mare, clasa energetică fiind A+.

Te-ar mai putea interesa