LG Standard S09EQ, aparat de aer condiționat fără WiFi

Un aparat de aer condiționat de la un brand foarte popular e acest LG Standard S09EQ, iar după cum am precizat sus, nu are WiFi. Acest aspect va influența prețul aparatului, adică va fi mai accesibil și poate că vă e de ajuns să-l controlați doar prin intermediul telecomenzii din pachet. Această serie nouă oferă un plus de eficiență – A++, iar acest aspect se reflectă în factura de la energie. Chiar și funcția de încălzire are un consum mic de energie și o puteți folosi ori de câte ori simțiți nevoia.

Designul e simplu și pe placul multor utilizatori, însă diferă de la o serie la lata pentru că și dotările sunt altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatele clasice oferă cele mai multe funcții de climatizare, pe când cele portabile oferă mai puține. Sunt diferențe semnificative între cele două tipuri de aparate, însă eu prefer pe cea clasică deoarece oferă performanțe considerabil mai mari și un nivel de zgomot mai redus. Varianta cea mai mică e perfectă pentru o sufragerie ori un dormitor de până la 25 mp. Performanțele cresc la suprafețe mai mici și atunci când țineți ușile și geamurile închise.

Păreri pro și contra

Caracteristicile speciale diferă de la un model la altul și de cele mai multe ori nu ne mai uităm la specificațiile tehnice pentru că au devenit puțin irelevante. În cazul acestui aparat vedem dotări interesante: control al energiei active, Energy display, rezistență la coroziune Gold fin, răcire rapidă – Jet cool, filtru cu protecție dublă (particule de praf și bacterii), garanție de 10 ani la compresorul Inverter, funcționare silențioasă. Funcția de încălzire are capacitate de climatizare mai mare, deci aveți două motive pentru a folosi acest aparat în perioada sezonului rece (clasă energetică de tip A+ și încălzire excelentă).

LG Standard S09EQ oferă multe motive pentru a fi ales și cred că acesta e modelul potrivit pentru voi sau poate preferați cu control WiFi. Capacitatea aparatului se alege în funcție mărimea camerei și e bine să o respectați pentru a obține cât mai repede rezultatul dorit.

Te-ar mai putea interesa