LG Standard Plus P24EN, model 24000 Btu cu 10 ani garanţie la compresor

LG Standard Plus P24EN e un aparat AC care se adresează persoanelor interesate de ceva pentru o suprafaţă de până la 77 mp. În acest fel e perfect pentru apartamente u 2-3 camere, suprafeţe de birouri, spaţii comerciale.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceşti bani primim un aparat cu design minimalist. Afişajul e unul mascat şi permite verificarea diferiţilor parametri.


Păreri pro şi contra

Modelul LG Standard Plus P24EN e unul ca beneficiază de un filtru cu protecţie dublă, adică pentru praf şi bacterii.
Întreţinerea acestui aparat electronic nu e prea complicată deoarece beneficiază de funcţie de curăţare automată care previne formarea de bacterii şi mucegai.
Poate fi diagnosticat prin intermediul unui telefon deoarece are funcţia de diagnosticare inteligentă. Diagnosticarea presupune privind probleme, instalarea sau configurarea.
Capacitatea aparatului e una de 24000Btu, iar din această cauză aparatul e foarte bun pentru suprafeţe mari de până în 77 mp… după cum am menţionat mai sus.
Fiabilitatea sau durabilitatea acestui aparat e dată de faptul că are un compresor de tip inverter. Acesta presupune nu doar durabilitate, ci nivel de zgomot scăzut şi eficienţă energetică.
Din păcate nu are kit de instalare inclus, iar din această cauză vă recomand acest serviciu de instalare.

Pe piaţă există mai multe branduri care comercializează aparate de aer condiţionat, dar LG se evidenţiază cu modelul P24EN prin faptul că are un cost nu prea mare şi o capacitate mare de răcire sau încălzire.
Aparatul va avea grijă şi de sănătatea dvs. deoarece vne cu multiple caracteristici printre care se numără cea Comfort air. Aceasta e una care reglează paletele într-o poziţie aşa încât aerul să nu fie suflat direct spre ocupanţii încăperii.
Garanţia standard a aparatului e una de 3 ani, dar poate fi mărită la mai mult, adică la 4 sau 5 ani… dacă doriţi acest lucru.
Aparatul poate fi utilizat şi pentru încălzire, din această cauză având şi funcţia 4 Way Auto Swing cae reglează fluxul de aer pentru ca aerul cald să fie distribuit uniform aşa încât să aibă loc o încălzire rapidă.

Te-ar mai putea interesa