LG Standard Plus P09EN, aparat de aer condiționat cu filtru antibacterian

Aparatul de aer condiționat LG Standard Plus P09EN e unul dintre cele mai noi modele, motiv pentru care are și dotări pe măsură: tehnologie Inverter Compressor, funcții de răcire/încălzire rapidă, funcție de control a energiei, motor BLDC (mult mia silențios decât cel standard), filtru cu protecție dublă, Smart Diagnosis și curățare automată. Bineînțeles, acestea sunt doar o parte din caracteristicile speciale oferite de noua generație de aparate, deci nu văd de ce nu ați alege un astfel de model. Există și o variantă cu capacitate mai mare care se adresează spațiilor mai generoase.

O puteți pune oriunde considerați că și-ar face bine treaba, designul e destul de elegant pentru a-l monta chiar și în sufragerie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acel filtru de care vă ziceam mai sus e unul cu dublă protecție și e unul de 2 în 1: antibacterian și anti praf. Bineînțeles, nu trebui să cumpărați unul ci e suficient să-l curățați din când în când, că doar e lavabil. În funcție de necesită puteți alege ușor cu telecomanda din dotare una dintre cele 6 trepte disponibile.

Funcțiile de climatizare sunt cele care le știți și de la alte aparate foarte bune, doar că anumite dotări de pe acesta îmbunătățesc calitatea aerului dar și rezultate sunt oferite pe o perioadă mai scurtă. Nu poate fi controlat cu telefonul deoarece nu are are WiFi și putea fi destul de util dacă v-ați fi dorit o distanță mai mare de control.

Păreri pro și contra

Poate fi folosit într-o cameră mai mare sau două mai mici (hol + cameră), însă depinde și de temperatura de afară și la ce vă așteptați de la acesta. Oferă exact ce aveți nevoie pentru o locuință, iar dacă aveți un spațiu comercial atunci nu e nevoie de prea multe tehnologii ci doar de o capacitate mare de răcire/încălzire. Veți observa că acesta are o capacitate de încălzire ceva mai mare decât cea de răcire, însă diferența nu e foarte mare (10919 BTU la încălzire și 8513 BTU la răcire). Consumul de energie rămână scăzut în ambele situații, de aceea are A++ la răcire și A+ la încălzire.

Atunci când căutați un aparat pentru locuință, e foarte important acel filtru antibacterian deoarece vă gândiți și la sănătatea familiei. LG Standard Plus P09EN poate fi folosit chiar și împreună cu un sistem de încălzire pe lemne, adică porniți aparatul de aer condițional până ce se încălzesc caloriferele.

Te-ar mai putea interesa