LG Standard Dual Inverter S12EQ, aparat cu filtru Dual (antibacterian și anti-praf)

Aparatul de aer condiționat LG Standard Dual Inverter S12EQ e echipat cu un filtru eficient care are două funcții – anti-praf și antibacterian. Acestea sunt foarte importante atunci când îl folosiți într-un spațiu de locuit. De asemenea, are și funcție de autocurățare automată pentru ca la interior să nu se formeze mucegai sau bacterii (umiditatea de la interior e eliminată).

Arată la fel ca variantele cu capacitate de climatizare diferită și poate fi folosit chiar și în camere mai mari (maxim 35 mp). Pentru suprafețe ceva mai mari puteți alege cu încredere varianta de 18000 BTU sau optați pentru două modele de 9000 BTU. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pot spune că mai sunt și alte modele similare cu acesta care poate v-ar interesa. E de apreciat că poate fi folosit pentru a răci o suprafață foarte mare, dar și locuința trebuie bine izolată cu geamuri termopan. Când totul e etanș veți vedea că veți obține mai ușor temperatura dorită.

Filtrul poate fi curățat destul de ușor prin spălare și e bine să fie menținut curat mai tot timpul pentru a fi mai eficient. Telecomanda oferă destul de multe opțiuni și puteți alege una din funcțiile de climatizare și treapta potrivită pentru a obține atmosfera perfectă. Se poate economisi multă energie cu acel control al energiei active și e o caracteristică oferită doar de acest brand.

Păreri pro și contra

Un număr mai mare de caracteristici speciale sugerează faptul că face parte dintr-un segment ceva mai special și acele funcții suplimentare chiar sunt de folos. Mă refer la cele care sunt în plus pe lângă cele clasice: mod silențios, auto restart, auto-curățare, Jet Cool/Heating, control activ al energiei. Prezintă și o protecție anticorozivă numită Gold Fin care nu o găsiți la oricare alt model. Consumul de energie e redus și se datorează compresorului mai avansat numit BLDC Twin Rotary.

LG S12EQ e un aparat care vă poate fi de folos pe perioada verii, dar și a iernii cu ajutorul funcției de încălzire. Randamentul aparatului crește cu funcția Jet și veți obține mai rapid temperatura dorită fără a mai lua în considerare consumul.

Te-ar mai putea interesa