LG SM8200PLA, televizor de 123 cm cu NanoCell

LG SM8200PLA reprezintă o alternativă accesibilă la modelele de la concurență, iar aici mă refer la televizoarele de la Samsung. Sunt câteva dotări care poate v-ar interesa iar aici mă refer la tehnologiile video și audio. Categoric, imaginea de pe acesta e mult peste cea a unui LED clasic și scenele sunt mult mai luminoase. Chiar și culorile sunt mai numeroase, dar tot nu se compară cu imaginea oferită de un OLED. Fiecare tip de ecran oferă avantaje și dezavantaje, iar OLED-urile nu sunt cele mai bune pentru a viziona imagini statice deoarece se imprimă în panel.

Designul e modern și simplu, iar din lateral se vede că are o construcție Slim, de aceea puteți să-l montați pe perete și va arăta foarte bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul 49SM8200PLA e cel mai mic din serie iar prețul e foarte atractiv, chiar și la variantele mai mari – 55SM8200PLA și 65SM8200PLA. Indiferent de alegere, caracteristicile tehnice sunt aceleași și imaginile sunt reproduse corect și nu sunt saturate. Bineînțeles, sunt numeroase setări care le puteți ajusta în funcție de preferințe și veți găsi pe internet diverse recomandări, dar și cele prestabilite sunt ok.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e foarte bună la televizoarele Smart, doar că acesta are și tehnologie bluetooth pentru a putea fi folosite anumite periferice. Decodarea DTS e o caracteristică standard la televizoarele acestui brand și care lipsește la televizoarele Samsung. Adică puteți viziona fără probleme filme de pe medii de stocare externe și sunetul va fi unul bogat și clar. Difuzoarele integrate sunt decente, însă nu aveți bass, de aceea unii dintre voi poate vă gândiți să folosiți un subwoofer. Avem unul dintre cele mia bune sisteme de operare de pe piață – WebOS, acesta fiind foarte fluent și ușor de folosit cu acea telecomandă din pachet.

LG SM8200PLA e echipat cu un tuner TV de ultimă generație care poate recepționa posturi la calitate video maximă însă depinde și ce fel de abonament ați ales. Pentru un conținut mai de calitate, vă recomand servicii ca Netlix sau poate îl veți folosi ca monitor pentru PC.

Te-ar mai putea interesa