LG S18AHP

Acest aparat de aer condiționat LG S18AHP e un model cu o capacitate de 18000 Btu, clasă energetică C/D (răcire/încălzire), are un design pe alb și purificare a aerului Neo plasma. Deci e vorba de un model performant dar care are ca urmare un preț pe măsura dotărilor sale. Ca și caracteristici speciale are sistem de răcire uniform, sistem de răcire rapid, diverse funcții (de repornire, de curățare etc.) și e silențios. Se adresează celor care au o încăpere de dimensiuni mari și vor ceva performant. Ca oricare alt aparat similar și acesta vine împreună cu unitate exterioară. S18AHP are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată unitatea interioară

Specificații tehnice

Bineînțeles poate chiar să și încălzească cu o capacitate de 19500 Btu, dar capacitatea de răcire e de 18000 Btu. Aveți de ales între trei trepte de ventilare iar fiecare treaptă are un anumit nivel de zgomot: viteză mică cu 33 dB, viteză medie cu 37 dB și viteză maximă cu 40 dB. Deci îl putem considera destul de silențios indiferent ce viteză alegem. Clasele de eficiență C (5.3 kW) și D (5.7 kW) diferă deoarece una e pentru răcire iar cealaltă e pentru încălzire. Funcțiile sale sunt: răcire rapidă, dezumidificare, repornire automată, distribuire automată a fluxului de aer și răcire rapidă. Pe lângă acestea, LG S18AHP vine și cu două funcții speciale care pot fi găsite și pe alte modele în acest buget: auto curățare și purificare a aerului.

Unitatea exterioară e una destul de bună deoarece are un radiator anticoroziv tratat cu aur numit și Gold Fin. Pentru instalare trebuie să apelați la o firmă autorizată.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o capacitatea de ventilare e destul de bună, un preț acceptabil, funcție de repornire (în caz că e o pană de curent sau îl stingeți accidental), silențios și răcește uniform.

Minusuri: nu are clasă energetică A.

Concluzie

Aparatul de aer condiționat LG S18AHP e o alegere bună însă existe variante mai eficiente însă care costă ceva mai mult. Dacă nu vă gândiți să dați prea mulți bani pe un astfel de aparat, puteți opta chiar și pentru unul de 12000 Btu în special că sunt destul de multe modele cu acea capacitate de răcire/încălzire, iar consumul e mai mic ca și la acest LG. Alegerea e a dumneavoastră în funcție de necesități, posibilități financiare și dimensiunile camerei/spațiului. Jos am postat un clip cu acest aparat de la acest producător:

Te-ar mai putea interesa