LG S12AQ, aparat AC cu inverter Neo Plasma

Acest aparat de aer condiționat cu inverter și Neo Plasma cu filtru triplu LG S12AQ e un model nou și performant din seria Maestro care-l recomand. E vorba de un aparat de 12000 Btu și vine cu tehnologia Inverter și o mulțime de funcții: auto-curățare, repornire automată, jet și hot start. Prețul său e justificat de tehnologia Inverter care oferă un timp de pornire mult mai bun, consum de energie redus cu cel mul 30%, răcire constantă, compresorul nu pornește și se oprește repetat, răcire eficientă și rapidă. Deci chiar dacă nu are o capacitate de răcire mare, vine cu caracteristici speciale (inverter) și veți economisi bani. Cu aceasta aerul e mai bine filtrat în special că sunt prezente trei filtre speciale (Neo Plasma). Deci e ideal pentru restaurante sau încăperi mari unde se fumează sau se gătește. Dar nu vă oprește nimeni să-l achiziționați pentru răcirea parterului sau mansardei locuinței dumneavoastră. LG S12AQ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

LG S12AQ 1
Unitatea interioară
LG S12AQ 2
Unitatea exterioară

Specificații tehnice

Capacitatea sa de racire e de 12000 Btu iar datorită tehnologiei Inverter, are un consum redus de energie. Clasa de energie pentru răcire e A iar pentru încălzire e tot A. Deci poate chiar să și încălzească însă nu e prea recomandată pe timpul iernii în special dacă sunt temperaturi mult sub o grade. Bineînțeles consumul e mai ridicat pentru încălzire (955W) decât pentru răcire (875W). Are un filtru triplu cu NEO Plasma, Inverter și diverse funcții care pot fi găsite și la alte modele deoarece sunt standarde: răcire, încălzire, dezumidificare. Prezintă și câteva funcții speciale: autocurățare, jet, auto restart și hotstart.

Chiar dacă prezintă un sistem de instalare Quick&Easy, instalarea ei ar trebui făcută de o firmă specializată. Alte caracteristici care nu le-am specificat ar fi: butonul pentru modul sleep, filtrul anti-alergii, și zgomotul – 23-39 dB. Nivelul de zgomot e destul de scăzut pentru un astfel de aparat și designul său e unul foarte elegant în special că are finisaj argintiu.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: LG S12AQ are un consum redus de energie, filtrare sporită, are un design simplu și elegant.

Minusuri: nu oricine și-o poate permite.

Concluzie

Acest LG S12AQ e un aparat de aer condiționat de ultimă generație deoarece are tehnologii corespunzătoare și bineînțeles unitatea exterioară e inclusă. Dacă nu aveți un buget așa de generos însă ați avea nevoie de un astfel de aparat de răcire, puteți să-l achiziționați în rate că și așa trebuie să plățiți și o firmă pentru instalare.

Te-ar mai putea interesa