LG RC90V9JV2Q, uscător de rufe pe culoarea antracit

Uscătoarele sunt de multe tipuri pentru ca voi să găsiți modelul potrivit, iar bugetul trebuie să fie destul de generos. În general, uscătorul e ceva mai scump decât mașina de spălat, dar nu e o regulă atunci când vorbim de modele premium, adică de top. Uscătorul din imagine LG RC90V9JV2Q e un uscător cu un design modern și culoarea e una chiar elegantă – antracit. Astfel, unele părți ale uscătorului sunt mai bine evidențiate datorită suprafețelor cromate/argintii.

Nu sunt multe modele pe piață care să arate atât de bine și acest brand oferă soluții bine dotate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscarea se face cu pompă de căldură care e și cea mai eficientă soluție, iar prin condensare reprezintă cea mai accesibilă soluție, însă rufele sunt uscate la temperaturi ridicate. Motorul său e unul nou, are un consum redus de energie, nivelul de zgomot redus și doar acest brand îl oferă – Dual Inverter. Bineînțeles, mai sunt și alte uscătoare de rufe de la acest brand dar prețul e diferit, pentru că avem alte performanțe.

Poate fi controlat prin intermediul tehnologiei WiFi, dar și diagnosticată o eventuală problemă. Din poza de prezentare se poate vedea că are un condensator care e curățat automat, iar această caracteristică e inscripționată pe partea frontală a aparatului.

Păreri pro și contra

Discutăm despre cel mai eficient uscător de pe piață și se poate trage această concluzie după clasa de eficiență energetică – A+++, însă suntem interesați și de performanțele sale. La acest capitol, veți observa că unele programe permit uscarea unei cantități de rufe de 9 kg. Avem o opțiune de eliminare a celor mai mulți alergeni, dar poate că și mașina de spălat oferă această soluție pentru cei care sunt mai sensibili. Cu tehnologia Eco Hybrid vi se oferă o opțiune de ajustarea a programului pentru a reduce consumul de energie sau pentru a scurta durata.

LG RC90V9JV2Q are la interior senzori care detectează nivelul de umiditate și temperatură pentru ca țesăturile să nu fie deteriorate, iar durata programului se adaptează pentru ca rezultatele să fie conforme.

Te-ar mai putea interesa