LG RC90V9AV2Q, uscător cu pompă de căldură şi capacitate de 9kg

LG RC90V9AV2Q e un aparat electrocasnic din categoria uscătoarelor de rufe, iar faţă de alte modele se evidenţiază prin pompa de căldură care-i oferă o eficienţă energetică deosebită, adică clasa A+++ -10%.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care are grijă de resurse precum şi de ţesăturile din care sunt fabricate haine. În acest sens are senzor de umiditate şi temperatură pentru o configurare optimpă a timpului de uscare.

Păreri pro şi contra

Uscătorul LG RC90V9AV2Q e unul modern care se comportă fără reproşuri când vine vorba de uscarea unei cantităţi mari de rufe deoarece are capacitate de 9kg.
Preţul e uşor mai mare decât la alte modele, dar e unul justificat deoarece vine cu unele facilităţi pe care nu le găsim la majoritatea modelelor. Aş menţiona uşa reversibilă, geamul din sticlă securizată şi caracteristica smart LG ThinQ.
Uşa reversibilă presupune că deschiderea poate fi reglată pe stânga sau dreapta. Iar, sticla securizată nu îi oferă doar eleganţă, ci şi durabilitate.
Prin LG ThinQ puteţi controla aparatul de la distanţă şi i se permite sincronizarea cu o maşină de spălat care are această tehnologie. De exemplu cu acest model. Însă pentru sincronizare trebuie îndeplinite nişte condiţii care sunt menţionate în manualul de utilizare.
Întreţinerea sa nu e cu bătăi de cap deoarece condensatorul are curăţare automată. Ar trebui să adaug şi faptul că are filtru dual pentru filtrarea scamelor.
Dacă uscaţi haine pentru persoane cu piele sensibilă atunci trebuie spus că are Allergy Care. Acest lucru presupune că sunt reduse cu până la 99 procente alergenii.

Per ansamblu acest model e unul premium pentru persoanele interesate de un aparat premium, smart şi economic. Există şi alte variante de uscătoare, dar un model cu pompă de căldură facilitează o uscare cu un consum energetic redus până la 50 procente.

Te-ar mai putea interesa