LG RC90U2AV4Q, uscător de 9kg cu clasa A+++

Pentru persoanele în căutarea unui uscător cu capacitate mare recomand modelul LG RC90U2AV4Q întrucât are o capacitate de 9kg, iar consumul energetic e redus. Acest ultim lucru se datorează faptului că are pompă de căldură şi invertor dual aşa încât consumul anual să fie de 194 kWh.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se recomandă prin faptul că arată bine, este economic şi are senzor de uscare (detectează umiditatea şi ajustează în mod automat timpul de uscare).


Păreri pro şi contra

LG RC90U2AV4Q e un model smart precum restul aparatelor de la LG. Are caracteristica Smart ThinQ care presupune controlul de la distanţă, posibilitatea folosirii de programe suplimentare şi existenţa wi-fi.
Acest uscător cu pompă de căldură are 14 programe, iar panoul de comandă e unul cu control mecanic şi touchscreen.
Întreţinerea e fără bătăi de cap deoarece aparatul are condensator cu curăţare automată.
Un lucru împrumutat de la frigorifice e uşa reversibilă. Acest lucru presupune că aparatului i se poate monta uşa cu deschidere spre dreapta ori stânga.
Nivelul de zgomot e unul normal pentru un astfel de electrocasnic, adică e de 64 decibeli.
Are ciclu de îngrijire alergică care reduce 99% dintre alergeni care pot provoca diferite alergii ori probleme respiratorii.
Aparatul are mai mulţi senzori precum senzor de umiditate, pentru uşă deschisă şi temperatură.
Când programul e gata sunteţi avertizaţi acustic. În acest fel nu trebuie să staţi tot lângă aparat.
Nu trebuie să vă complicaţi cu furtun sau alte lucruri de genul deoarece vine cu un dispozitiv de colectare apă care are o capacitate de 4,9 litri.

Per ansamblu acest aparat e unul avansat tehnologic şi se adresează celora care vor un produs de calitate care să nu coste mult şi să facă economii de resurse (timp şi energie electrică).
Garanţia standard a aparatului e de 2 ani, dar poate fi mărită mai mult.

Te-ar mai putea interesa