LG RC80U2AV4D, uscător de rufe performant

Uscătoarele de rufe sunt tot mai căutate în perioada aceasta a anului, pentru că e dificil să ai multe rufe umede și să nu ai unde să le pui la uscat. LG RC80U2AV4D e recomandarea mea dacă aveți bugetul corespunzător deoarece excelează la toate capitolele: performanță, eficiență, funcționalitate și dotări. Are numeroase funcții și programe care le puteți considera utile, iar diversitatea e foarte importantă pentru a putea sorta puțin rufele și rezultatele vor fi mai bune.

Chiar dacă are un preț cam piperat, veți observa că are un consum foarte redus de energie și se vede după clasa de eficiență energetică care e A+++. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cea mai eficientă uscare se face cu pompă de căldură, astfel rufele sunt uscate atât cu aer cald, cât și cu aer rece. Doar uscătoarele convenționale au un proces de uscare prin condensare, adică țesăturile vor avea de suferit din cauza temperaturilor ridicate. Panoul de control digital oferă ceva mai mult decât cel mecanic, plus că e vizibil indiferent de condițiile de luminozitate. Filtrul pentru scame e dublu, astfel că procesul de uscare nu va fi afectat.

Păreri pro și contra

Sunt prezente tehnologii care fac aparatul ceva mai diferit față de altele și aici mă refer la următoarele: Smart Diagnosis, Dual Inverter Heat Pump, Eco Hybrid, Smart ThinQ Wifi și un condensator cu autocurățare. Se poate controla uscătorul prin intermediul telefonului mobil, iar această caracteristică am văzut-o și la alte modele avansate de la LG. Umiditatea e colectată într-un rezervor suficient de mare și nu trebuie să vă îngrijorați. Dimensiunile sunt destul de mari la acest model și se datorează numeroaselor dotări care le găsiți la acesta, nici nu ne puteam aștepta să fie pre îngust.

LG RC80U2AV4D poate usca o cantitate mare de rufe și e recomandat să aveți o mașină de spălat similară, iar pentru a economisi spațiu nu alegeți un aparat 2 în 1 ci un suport de suprapunere (valabil doar cu un aparat de la același brand și serie compatibilă). Cantitatea depinde de program sau țesătură, iar un program zilnice/rapid suportă doar o cantitate redusă.

Te-ar mai putea interesa