LG RC80U2AV3W, uscător cu pompă de căldură și eficiență A+++

LG RC80U2AV3W e un uscător foarte eficient energetic pentru persoanele care vor să uște undeva la 8kg de rufe. Dacă stai la bloc (sta chiar dacă ai sta la curte) acest aparat îți va usca rufele rapid și nu ai nevoie de spațiu suplimentar pentru întinsul rufelor.
Pentru a consuma cât mai puțin curent acest aparat are motor inverter de tip Dual Inverter Heat Pump.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un brand cu reputație și care are o fiabilitate ridicată. Din poza de alături puteți vedea că acest aparat e unul cu un panou de control minimalist, similar cu al unei mașini de spălat haine.


Pro

Modelul LG RC80U2AV3W e unul dotat cu facilitatea Allergy Care despre care se poate spune că reduce alergenii cu până la 99 procente. Alergeni cum ar fi acarieni (aceștia cauzează alergii sau probleme de respirație).
E un aparat care poate fi comandat de la distanță prin intermediul unui telefon deoarece are Wi-Fi și tehnologia SmartThinQ.
Aparatul beneficiază de caracteristica numită Smart Diagnosis. Aceasta identifică problemele minore înainte ca acestea să devină probleme mari/grave.
Uscătorul de față are 14 programe pentru uscarea eficientă a diferitelor feluri de țesături. Printre aceste programe se numără: Bumbac, Rapid 30, Plapumi etc.
Dimensiunile sale sunt unele standard, adică de 69x60x85 AxlxÎ cm. Din această cauză acest aparat e unul care va fi ușor confundat cu o mașină de spălat rufe.

Contra

Nivelul de zgomot e de 62 decibeli. Dar, comparativ cu alte uscătoare nu e așa de mult. La acest lucru are o oarecare contribuție motorul inverter care e mai silențios decât un motor convențional.

Concluzie

Uscătorul de rufe e un electrocasnic indispensabil în ziua de azi, iar din această cauză recomand așa ceva. Modelul de față e mai bun ca altele deoarece are o eficiență energetică A+++ în condițiile în care majoritatea au A. Această eficiență se datorează faptului că are pompă de căldură.

Te-ar mai putea interesa