LG P500 Optimus One

Telefonul mobil LG P500 Optimus One de culoare argintie (silver) sau neagră (black) este unul dintre cele mai ieftine telefoane cu sistemul de operare mobil Android (versiunea 2.2) şi este destul de vândut şi apreciat în acelaşi timp.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Se află pe prima poziţie în topul celor mai vâdute telefoane mobile de la eMAG. O alternativă mai elegantă și puțin mai performantă este fratele mai mare LG Optimus Net P690.

Poze

telefon lg optimus one p500 2
Întins
telefon lg optimus one p500
Pachet

Specificaţii tehnice

Acest telefon mobil LG P500 Optimus One Silver este unul cu ecran senzitiv sau tactil, dar fără tastatură. Ecranul este de tip LCD TFT, are o rezoluţie de 320 x 480 pixeli şi 3,2 inci.
Suportă reţele ca 2G şi 3G, dar din păcate nu are capabilităţi dual SIM.
Culoarea telefonului este gri, dar există şi în culoarea neagră. Din păcate negru nu prea este disponibil pe la noi ori costă cu vreo 300 de lei mai mult. Are instalat sistemul de operare Android versiunea 2.2.

Despre memorie pot spune că are memorie internă de 170 mega şi aceasta poate fi extinsă cu un card microSD de 32 de giga. Dispune de conectivitate bluetooth 2.1, reţea fără fir Wi-Fi b/g, microUSB şi are jacl de 3,5 milimetri. Camera este de 3 megapixel şi filmează video la 640 x480 pixeli, deci nu filmează HD (720p).

Durata de convorbire este una acceptabilă, adică de 8 ore în 2G şi 7 ore în 3G, iar durata în regim de aşteptare este undeva la 700 ore pentru 2G şi 550 ore pentru 3G. Iar, bateria are o capacitate de 1500 mAh. Deci, autonomia bateriei cică este undeva la peste 20 de zile în stand-by şi până 8 ore de convorbiri, dar nu prea cred că ţine aşa de mult în stand-by poate vreo 10-15 zile.

Are radio, java midp 2, are mp3/mp4 player, iar valoarea SAR este de 0,45

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pentru un asemenea preţ telefonul oferă un ecran de 3,2 inci cu o rezoluţie de 320 cu 480 pixeli la 256k culori, memorie internă de 170 MB, memorie RAM de 512 MB, Wi-Fi, bluetooth, suportă carduri microSD până în 32GB, cameră de 3,15 MP cu autofocus, sistem de operare Android 2.2, procesor de 600MHz, vine în şase culori, are radio FM.

I-aş da nota 10 lui LG P500 pentru că arată destul de bine şi este unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Android, dar oare poate fi comparat cu un HTC, SE sau Samsung?

Telefoanele LG şi Samsung erau ocolite până nu demult, dar datorită faptului că au trecut pe Android şi le fac mai aspectuoase cred că vor fi printre cele mai apreciate.

Concluzie

Eu nu ştiu dacă mi-aş lua aşa ceva, încă. Dar, trebuie să recunosc că arată bestial acest telefon mobil LG P500 Optimus One, pentru că s-a renunţat la vechiul soft al lui LG şi vine cu un nou design.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „LG P500 Optimus One”

  1. este un telefon mobil bun si ieftin, observ ca pretul lui tot scade… Oricum este cel mai vandut telefon Pacat ca nu are camera secundara pentru video telefonie. Daca mi l voi lua va trebui sa mi iau un card de 8 giga pentru ca are memorie interna cam ‘saraca’. Nu s sigur daca mi l voi lua pentru ca sunt curios cat va costa noul wildfire s sau wilfire 2 pentru ca are ceva mai bune specificatii, cu siguranta ceva mai mult, dar cert este ca acesta tot mai ieftin va ramane.
    Imi spune si mie careva unde pot gasi jocuri pentru android dealea 3d misto ca nfs shift in eventualitatea ca mi l voi lua.

  2. Jocurile se pot lua din Android Market, dar NFS costă. În schimb, Angry Birds şi derivatele acestui joc este gratis. Poate NFS Shift îl vei găsi pe torente dacă vrei să-l testezi ca mai apoi să-l cumperi. 😀

  3. Acest telefn are cel mai bun pret de pe piata, dar eu l-am cumparat la cel mai mic pret din strainatate. Au aparaut multe telefoane de la Samsung dar tot acesta e preferatul meu si nu l-as schimba cu nimic.

  4. Un telefon bun si ieftin. Bateria in practica tine cam 3 zile cu mobile net. Navigheaza bine, nu are bug-uri, dar se simte lipsa unei rezolutii mai bune (pe care o au telefoanele mai scumpe). Se pot instala si programe de navigatie gen iGO si functioneaza ok. Un minus este insa memoria interna mica , in conditiile in care nu toate aplicatiile de android pot fi migrate pe cardul SD.

Comentariile sunt închise.