LG Optimus Pad V900 8.9 3D

Tableta LG Optimus Pad V900 8.9 3D sau LG Optimus Pad 3D  de 8.9 inci a apărut pe Amazon.de la un preț de 899 euro. E cam mult după mine. Dar, o recomandă ecranul de 22,6 centimetri, adică 8,9 țoli care este 3D, sistemul de operare Android 3.0 (nume de cod Honeycomb), camera 3D integrată și procesorul nVidia tegra 2 care este unul de tip dual core. Greutatea produsului cu tot cu amablaj este undeva la 998 grame. La nemți a apărut, dar la noi nu cred că va fi prezentă în oferta vreunui magazin online deoarece e cam scumpă, mult prea scumpă, și nu știu la ce te-ar ajuta ecranul 3D și camera care filmează 3D. A fost anunțată în februarie 2011 și a fost lansată în această lună. LG Optimus Pad V900 a apărut și în România la un preț bun Vezi prețul special de azi » și aș putea spune că o persoană care și-a cumpărat un LG Optimus 3D P920 va trebui neaparat să-și ia și această tabletă. Aceasta va concura de anul viitorul cu modelul Asus Eee Pad MeMO 3D care are ecran 3D dar nu va filma 3D.

Poze

În mână
Din spate

Specificații tehnice

LG Optimus Pad V900 este o tabletă cu suport 2G și 3G care are o greutate de circa 621 grame. Ecranul este unul de tip LCD 3D care e cu touch și poate reda 16 milioane de culori. Rezoluția acestuia este de 768 pe 1280 pixeli, iar diagonala e de 8,9 inch. Pe partea de sunet are două difuzoare stereo ș iare și jack de 3,5 milimetri pentru a putea conecta un sistem de sunet mai bun. Memoria internă e de 32 de giga și suportă carduri microSD de până la 32 de giga. Pentru comunicații are DATA GPRS, EDGE. 3G, Wi-fi, DLNA, wi-fi hotspot și bluetooth. Era să uit de portul micro USB care se va dovedi și el destul de util. Camera principală este una care filmează 3D și e de 5 megapixeli cu autofocus și flash LED. Partea bună e că poate filma 1080p (Full HD) la 24 cadre pe secundă în formar 2D și 720p (HD) la 30 cadre pe secundă în format 3D. Cea secundară este utilă pentru vide telefonie și are 2 megapixeli.
Sistemul de operare cu care vine este Android 3, procesorul este unul dual core de la nVidia, adică un Tegra 2.

Bateria are o capacitate de 6400 mAh și-i va asigura tabletei o autonomie de până la 10 ore.

Păreri pro și contra

Pro: filmează 3D, ecranul e 3D, are Android 3, procesor dual core și ultima tehnologie. Ar mai trebui adăugat și faptul că are 3G, o autonomie impresionantă și că rezoluția ecranului e 720p
Contra: prețul pare a fi cam mare, iar ecranul e de 8,9 inci și era interesant dacă era de 10 inci.

Prețuri

Cel mai bun preț pentru acest tablet este undeva la 2999 lei și sunt de părere că nu o să mai găsiți așa de repede o tabletă 3D. Oricum sunt puține magazine care o au deci cu siguranță primul magazin care va avea tableta, va oferii cel mai bun preț.

Concluzii

Dacă vrei o tabletă cu 3D atunci tableta LG Optimus Pad V900 8.9 3D este singura de genul, dar încă nu este de găsit în România.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „LG Optimus Pad V900 8.9 3D”

  1. Ca are sau nu viitor in Romania cel putin ei au facut o tableta pe cand Sony Ericsson nu sunt capabili de nimic in ultimii ani, si aici nu ma refer la Europa cu si la Asia. Au dat numai rateuri cu telefoane de prost gust ca Nokia care nu inteleg de ce a optat pentru Windows Mobile.

  2. Am vazut de azi este in oferta unor magazine. Pretul mi se pare cam mare insa avand in vedere ca are ecran 3D si ca filmeaza 3D nu cred ca e prea mare. As fi curios daca cineva isi va cumpara acest tablet deoarece e mai special.

  3. Ionel, cred ca ar trebui sa te decizi daca e sau nu mare … pretul.
    Eu unul astept cu nerabdare sa-mi iau o astfel de bijuterie pentru ca nu am avut vreodata probleme cu aparatura LG si deoarece am fost placut impresonat de telefonul 3D de la LG al unui prieten … dar eu as dori sa-mi iau tableta 🙂

Comentariile sunt închise.