LG Optimus L5 E610, smartphone ieftin cu ecran de 4 inci

LG Optimus L5 E610 e un telefon mobil reușit deoarece la un preț atât de mic, oferă destule. Mă refer la faptul că are ecran de 4 inci, Android 4.1 Jelly Bean, cameră de 5 MP cu blitz și altele. Performanțele sale sunt limitate și nu puteți avea pretenții să ruleze cine știe ce jocuri. Sincer, prefer designul modelului Dual SIM deoarece e mai rotunjit iar butoanele sunt toate senzitive. Seamănă mult cu restul serie L adică L3, L7 și L9. Performanțele telefonului pot fi deduse din numele său (cu cât e mai mare acea valoare după L, cu atât e mai performant). Alternative sunt destule poate chiar și cu suport Dual SIM, în caz că aveți două cartele SIM. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Am pus poze cu acest model despachetat și se poate observa că arată diferit față de telefoanele altor producători.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

E ușor de manevrat dar aș fi preferat o formă mai rotunjită. LG E610 suportă un ecran de 4 inci cu rezoluție de 320 cu 480 pixeli. Deci nu are rezoluție standard, de aceea imaginile nu sunt așa de detaliate (motiv pentru care e nevoie să măriți uneori când navigați pe web). Chiar dacă memorie de 4GB pare cam mică, aveți nevoie de un card de 4 sau 8GB (după preferințe).

Pe partea de comunicații nu am ce săi-i reproșez deoarece nu-i lipsește nimic (are chiar și NFC). Camera de 5MP e una modestă deoarece poate filma doar VGA, însă e însoțită de blitz. Nu e dotat cu cameră secundară care era utilă pentru folosiți aplicații ca Skype. Bateria de 1500 mAh oferă o autonomie de circa 10 ore de convorbiri și 900 de ore în stand by, deci e ușor peste medie. Android 4.1 mi se pare destul de bun chiar dacă nu e ultima versiunea (4.2 e ultima versiunea dar care poate fi găsită doar pe unele smartphone-uri).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă o autonomie satisfăcătoare, cameră de 5MP (filmează doar VGA), preț atractiv, Android destul de nou etc.

Minusuri: procesor cam mic iar rezoluția e e cea mai grozavă.

Concluzie

Acest LG Optimus L5 E610 îl recomand oricui deoarece prețul e destul de atractiv, pentru un utilizator cu pretenții mici un procesor de 800 MHz e satisfăcător iar ecranul e suficient de mare pentru navigare și poate fi utilizat cu ușurință cu o singură mână.

Lasă un comentariu