LG Optimus L5 E610, smartphone ieftin cu ecran de 4 inci

LG Optimus L5 E610 e un telefon mobil reușit deoarece la un preț atât de mic, oferă destule. Mă refer la faptul că are ecran de 4 inci, Android 4.1 Jelly Bean, cameră de 5 MP cu blitz și altele. Performanțele sale sunt limitate și nu puteți avea pretenții să ruleze cine știe ce jocuri. Sincer, prefer designul modelului Dual SIM deoarece e mai rotunjit iar butoanele sunt toate senzitive. Seamănă mult cu restul serie L adică L3, L7 și L9. Performanțele telefonului pot fi deduse din numele său (cu cât e mai mare acea valoare după L, cu atât e mai performant). Alternative sunt destule poate chiar și cu suport Dual SIM, în caz că aveți două cartele SIM. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am pus poze cu acest model despachetat și se poate observa că arată diferit față de telefoanele altor producători.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

E ușor de manevrat dar aș fi preferat o formă mai rotunjită. LG E610 suportă un ecran de 4 inci cu rezoluție de 320 cu 480 pixeli. Deci nu are rezoluție standard, de aceea imaginile nu sunt așa de detaliate (motiv pentru care e nevoie să măriți uneori când navigați pe web). Chiar dacă memorie de 4GB pare cam mică, aveți nevoie de un card de 4 sau 8GB (după preferințe).

Pe partea de comunicații nu am ce săi-i reproșez deoarece nu-i lipsește nimic (are chiar și NFC). Camera de 5MP e una modestă deoarece poate filma doar VGA, însă e însoțită de blitz. Nu e dotat cu cameră secundară care era utilă pentru folosiți aplicații ca Skype. Bateria de 1500 mAh oferă o autonomie de circa 10 ore de convorbiri și 900 de ore în stand by, deci e ușor peste medie. Android 4.1 mi se pare destul de bun chiar dacă nu e ultima versiunea (4.2 e ultima versiunea dar care poate fi găsită doar pe unele smartphone-uri).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă o autonomie satisfăcătoare, cameră de 5MP (filmează doar VGA), preț atractiv, Android destul de nou etc.

Minusuri: procesor cam mic iar rezoluția e e cea mai grozavă.

Concluzie

Acest LG Optimus L5 E610 îl recomand oricui deoarece prețul e destul de atractiv, pentru un utilizator cu pretenții mici un procesor de 800 MHz e satisfăcător iar ecranul e suficient de mare pentru navigare și poate fi utilizat cu ușurință cu o singură mână.

Te-ar mai putea interesa