LG E510 Optimus Hub

Acest telefon mobil LG E510 Optimus Hub e cel mai nou din seria Optimus care iniţial a fost numit LG Univa E510. Acesta a fost anunţat după modelul Optimus Sol E730 care e şi recomandarea mea dacă aveţi un buget ceva mai bun. Comparativ cu actualul P500, Optimus Hub E510 are un ecran mai mare cu 0.3 inci dar la aceeaşi rezoluţie, o cameră foto de 5 MP, Gorilla Glass, pe partea de comunicaţii stă puţin mai bine iar în rest are cam aceleaşi specificaţii. L-am comparat cu P500 deoarece ambele folosesc procesoare destul de slabe, motiv pentru care nu veţi beneficia de suport flash. Design-ul e unul total diferit dar la fel de reuşit şi din păcate va fi disponibil doar pe negru (P500 fiind pe alb, negru, argintiu etc). La prima vedere, LG E510 pare un smartphone decent, dar vine cu unele minusuri şi de aceea o să coste mai puţin de 900 lei.

Poze

Pornit
Spatele

Specificaţii tehnice

LG Optimus Hub E510 cântăreşte circa 120 de grame. Are un ecran generos de 3.5 inci cu o rezoluţie 320 cu 480 pixeli. Acesta e unul tactil care reproduce un număr de 256k culori. Ca şi caracteristici speciale are: accelerometru, GPS cu suport A-GPS, senzor de proximitate, protecţie sporită împotriva zgârieturilor numită Gorilla Glass şi interfaţă Optimus v2.0.

Pe partea de memorie, LG Optimus Hub are 150 de mega memorie internă şi 512 mega de memorie RAM. Cea internă poate fi extinsă cu un card microSD dar s-ar putea să fie un card inclus (depinde de furnizor). Ca şi oricare alt smartphone, şi acesta vine cu: EDGE, GPRS, 3G, WLAN şi bluetooth (versiunea 3.0 cu A2DP).

LG E510 are conectivitate microUSB prin care pot fi transferate fişiere la viteză mare (HS). Camera foto de 5 MP poate filma la calitate VGA cu 24 de fps, deci filmarea HD e exclusă. Nu are cameră secundară pentru videoconferinţă sau realizarea de autoportrete.

Are instalat cel mai nou Android (2.3.4 numit şi Gingerbread) care rulează pe un procesor de 800 MHz numit ARM v6. Acumulatorul Li-Ion e unul de 1500 mAh care după cum bine ştiţi asigură o autonomie decentă.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: arată ceva mai bine decât predecesorul, fotografiile ies ceva mai bine dar nu cu mult şi să sperăm că va fi şi ieftin.

Ca minusuri: procesorul nu permite folosirea unui suport flash care ar fi presupus un avantaj pentru cei care stau pe net.

Concluzie

Acest LG E510 Optimus Hub  e un model ceva mai elegant decât P500 având un spate puţin texturat, dar nu înţeleg de ce s-a renunţat la ideea de patru butoane senzitive în favoarea celor trei de pe E510.

105 comentarii la „LG E510 Optimus Hub”

  1. Salut.Ma bate gandul sa`mi achizitionez un Lg e510.Internetul merge peste tot?Adika nu este obligatoriu sa fiu intr`o zona cu wi`fi nu? camera este cat de cat buna?

  2. Buna ziua.Am cumparat un LG E510,dar nu pot descarca pozele de pe el in calculator,la cumparare nu am primit nici un CD de instalare,cum fac sa descarc pozele.Va multumesc.

  3. Sal…
    chitul de instalare il gasesti pe cardul sd inclus.. in cazul meu cel de 2gb
    lg suite se num aplicatia

  4. e un tel destul de bun il am de 2 ani si arata bn
    nu stiu cum sa activez senzoru de proximitete imi explica si mie cnv?multumesc

Lasă un comentariu