LG Optimus Chic E720

Un Optimus oarecum nou este acest telefon mobil LG Optimus Chic E720 Black care vine Android 2.2 care poate fi upgradat la 2.3 Froyo. Există și o variantă pe alb care are aceeași configurație care are același nume Optimus Chic E720 White. În rest are specificații puțin mai bune decât predecesorii săi și arată mult mai bine și puteți observa că materialul din care este realizat sau mai bine zis suprafața este puțin lucioasă. Are un ecran destul de mare pentru a face mai bună navigarea pe web și poți chiar să vizionezi clipuri Youtube la o calitate video optimă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Poate ca resigilat va fi undeva la 200 lei în minus, dar multă lume nu alege resigilatele. Dacă doriți ceva un telefon cu performanțe în plus atunci optați pentru LG Optimus P970.

Poze

Din lateral
În mână

Specificații tehnice

Optimus Chic E720 este un smartphone cu ecran tactil, fără tastatură QWERTY și nu este unul Dual SIM. Ecranul TFT cu multi touch are o rezoluție de 320 cu 480 pixeli și o diagonală de 3,2 inci. Ca și caracteristici speciale are accelerometru, senzor pentru lumină ambientală și senzor de proximitate. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații are mufă pentru căști de 3,5 mm, EDGE și GPRS clasa 12, microUSB, 3G, Wi-Fi și bluetooth. Memoria internă este de 150 MB și poate fi mărită printr-un card MicroSD de până la 32 de giga.

Camera video/foto are un senzor de 5 MP cu autofocus și fără blitz. Pozele pot fi realizate până la o rezoluție de 2592 cu 1944 pixeli iar filmările la rezoluție VGA. Vine cu radio FM, procesor de 600 MHz, GPS și sistem de operare Android 2.2 Froyo.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are o autonomie de 450 de ore și în timpul convorbirilor de 5-6 ore, vine în două culori (alb și negru), suportă circa toate formatele video, foto și audio, e foarte „arătos” Optimus, provine de la un producător cu experiență în domeniu și vine cu tehnologii mobile noi.

Ca minusuri: camera foto nu are blitz, dar smartphone-urile până la urmă nu sunt aparate foto ci mai degrabă calculatoare performante de buzunar.

Prețuri

Aproximativ 799 lei este cel mai bun preț pentru acest Optimus și din câte am văzut e și cel mai mic. Cum ziceam la începutul acestui mini review, dacă așteptați să apară și câteva resigilate poate îl luați și mai ieftin.

Concluzie

Acest telefon mobil LG Optimus Chic E720 Black este unul destul de performant la un asemenea preț și este un model ce-l recomand deoarece este cea mai bună alegere la un așa preț. poate fi un model de succes ca predecesoarele sale deoarece are o carcasă mult mai bine realizată.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG Optimus Chic E720”

  1. Arata destul de bine dar nemele Chic denota ca e vorba de un telefon de femei. Il am si eu si pot sa spun ca nu este un telefon de femei fiind dotat cu Android si chestii care nu cred ca le-ar incanta pe femei.

Comentariile sunt închise.