LG Optimus Chat C550

Un telefon de tip Chat adică conceput pentru socializare este acest telefon mobil LG Optimus Chat C550 Silver, dar mai există şi o variantă pe albastru (LG Optimus Chat C550 Aqua Blue). Ca oricare alt telefon de tip Chat, acest Optimus Chat C550 are tastatură Qwerty, aplicaţii pentru diferite site-uri de socializare dar şi aplicaţii pentru socializare. Nu sunt pasionat de astfel de telefoane, deoarece nu folosesc foarte des telefonul iar cât despre mesaje sau emailuri, nici atât. Dar cu siguranţă acest model Chat C550 este cel mai arătos telefon mobil pentru socializare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi nu prea sunt alternative la acest model, probabil varianta pe albastru.

Poze

Deschis
În mână

Specificaţii tehnice

Are o greutate de circa 120 de grame. Ecranul TFT cu touch reproduce 256k culori, reyoluţie de 320 cu 480 pixeli şi o diagonală de 2,8 inci. Acesta este un smartphone cu tastatură QWERTY, GPS, accelerometru şi butoane senzitive. Pe partea de multimedia şi porturi are mufă de 3.5 mm, microUSB 2.0 şi cameră foto/video cu senzor de 3,15 MP. Acesta are autofocus şi face poze până la o rezoluţie de 2048 cu 1536 pixeli. La capitolele comunicaţii are bluetooth 2.1, 3G, EGDE, GPRS şi Wi-Fi. Memoria internă este de 140 de MB care poate fi mărită printr-un card microSD de până la 32 giga.

Chat C550 are sistem de operare Android 2.2 Froyo, radio FM şi vine în cinci culori (negru, argintiu, roşu şi roz).

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: autonomia bateriei de 1500 mAh este de 5 ore de convorbiri şi 440 de ore în stand-by, design elegant şi modern, sistem de operare rapid, ecran destul de mare, rezoluţie ecran generoasă, multe aplicaţii oferite de Google, puteţi juca orice joc 3D sau 2D pentru smartphone-uri şi este cea mai bună alegere deoarece este un Optimus şi provine de la un producător cu renume pe piaţa electronicelor.

Ca minusuri: memorie internă săracă şi nu are cameră secundară pentru videotelefonie.

Concluzie

Acest mobil LG Optimus Chat C550 Silver este un smartphone performant şi unic din unele puncte de vedere care îmbină utilul cu plăcutul, ideal pentru cei care trimit multe mesaje şi vor să fie mai tot timpul conectaţi la paginile de socializare gen Facebook.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG Optimus Chat C550”

  1. eu am varianta pe albastru si e mult mai fain ca asta si mult mai ieftin si merge foarte fain si bateria ma tine:d….

Comentariile sunt închise.