LG Optimus 4X HD P880, smartphone LG la reducere

Actualizare: Telefonul LG Optimus 4X are o reducere de 20 lei, prețul ajungând la 1579 lei.

Articolul din 1.03.2013
LG Optimus 4X HD P880 e unul dintre cele mai ieftine telefoane cu cu ecran HD de 4.7 inci, procesor Quad Core, cameră de 8MP cu filmare 1080p și altele. Din păcate vine cu Android 4.0 ICS iar upgradeurile oferite de LG sunt destul de rare și apar târziu. Însă, raportul performanță/preț e cel mai bun de pe piață și nu există vreun producător care să ofere ceva mai bun. Cea mai bună alternativă la acesta e Nexus 4 care e oferit tot de LG în parteneriat cu Google. Acela are Android 4.1, o formă mai rotunjită, procesor Snapdragon S4 Pro și nu suportă carduri. Bineînțeles, acesta e mai ieftin cu vreo 300 lei și mi se pare o alegere mai bună. Alegerea e a voastră și cu siguranță ține de bugetul alocat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

E disponibil pe două culori însă cel pe negru e mai popular. Cu aceasta nu mai aveți nevoie de o tabletă pentru navigare web sau jcouri, deoarece oferă un ecran mare și detaliat.

Pe negru
Pe negru
Comparativ cu iPhone 4S
Comparativ cu iPhone 4S

Specificații tehnice

Suportă un ecran True HD-IPS LCD de 4.7 inci care are o rezoluție HD. Deci unghiurile sunt foarte bune și culorile sunt destule de naturale. Se observă protecția Corning Gorilla Glass de pe ecran dar și interfața Optimus versiunea 3.0. Pe partea de memorie oferă un spațiu intern de 16GB și 1 GB de RAM. Tehnologiile wireless sunt cele obișnuite pentru smartphoneuri doar că acesta prezintă DLNA, dual-band și Wi-Fi hotspot la WLAN. Camera foto e una de 8MP și după cum bine știți filmează 1080p la 30 fps.Are și o cameră frontal bună pentru video convorbiri sau realizare de auto-portrete.

Sistemul de operare e cel menționat anterior -Android 4.0, însă pentru un model așa de nou era normal să fi avut 4.1. Chiar dacă procesorul Tegra 3 e cunoscut ca fiind un procesor ce consumă multă baterie, autonomia oferită de bateria sa e undeva la 9 ore de convorbiri și 700 ore în stand-by.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesorul, ecranul, autonomie destul de bună, camera foto, TV-out, 16GB + card de memorie etc.

Minusuri: nu are Android 4.1.

Concluzie

Pe scurt, acest LG Optimus 4X HD e cea mai bună recomandare în acest preț și să sperăm că pe viitor va avea concurență și de la alți producători. Jos am postat un clip cu despachetarea modelului pe alb care are și el destul de bine. Bineînțeles, culoarea telefonului nu va afecta prețul său.

Te-ar mai putea interesa