Televizorul OLED de mai jos se numește LG OLED65C8PLA și e una din două variante disponibile pe piață. Evident are un design foarte subțire și o ramă destul de subțire, se creează acel efect de tablou dacă alegeți să-l montați pe perete. Imaginea televizoarelor OLED e destul de naturală, dar e foarte important și sursa conținutul media, ea trebuie să fie neapărat 4K. Televizorul dispune de tehnologie care îmbunătățește rezoluția, dar nu va fi niciodată ca cea 4K. Netflix e unul dintre acele servicii care pot oferi un conținut de calitate și chiar subtitrat.
Piciorul pentru masă e unul foarte elegant la acest televizor și oferă o stabilitate bună unui televizor atât de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Chiar puteți spune adio monitorului, pentru că un panou OLED e mult peste cel LED, plus că mai aveți și un sistem audio avansat. Vorbim de o ieșire audio de 40W care e însoțită de multe caracteristici speciale, iar una e Dolby Atmos (efect surround). În general, televizoarele mai mari oferă un sunet mai clar, dar asta depinde și serie. Sunt serii LED care oferă variante ceva mai mari decât seria C8, însă dacă e să le comparați, veți vedea că la OLED negrul e negru, nu trebuie să măriți luminozitate pentru scene întunecate și gama de culori e mult mai bogată.
Păreri pro și contra
De cele mai multe ori diagonala nu e atât de importantă, ci mai degrabă calitatea imaginii, dar să uităm nici de sunet. Procesorul de imagine α9 e o noutate pentru televizoarele premium și chiar face imaginea mai naturală, dar sunt de părere că și restul tehnologiilor ajută mult: Ultra Luminance Pro, Pixel Dimming, Billion Rich Colors, 4K Cinema HDR cu Dolby Vision etc. Nu cred că mai necesită un soundbar sau boxe pentru că sunetul e puternic și clar.
LG OLED65C8PLA are tehnologie bluetooth ca multe alte modele pentru ca voi să puteți folosi telecomanda Smart Magic Remote a acestui brand. Ținând cont că are WebOS, chiar nici nu aș recomanda alt producător deoarece e vorba de un sistem de operare popular.