LG OLED65B7V, televizor OLED cu Dolby Vision – Atmos

Televizorul de 65 de inci numit LG OLED65B7V e cel mai mare din serie și din păcate nu prea sunt variante mai accesibile. OLED-urile sunt cele mai avansate panouri de pe piață, astfel că imaginea e destul de naturală (luminozitate mare, culori vii, negru profund etc). Din câte observa designul e mult mai simplu la serii avansate și logo-ul mai că nici nu iasă în evidență. Din lateral se vede cât de subțire e acel panel, dar nimic nu se compară cu un TV care are Dolby Vision și Atmos (caracteristici superioare de imagine și sunet).

Televizorul arată foarte bine atât de pe comodă cât și pe perete, dar eu l-aș pune pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din noua gamă de televizoare care pot fi conectate la consola de jocuri și puteți juca jocuri la rezoluție maximă. Mai toate televizoare noi au tehnologie HDR 4K deci nu aș putea spune că e un plus pentru acesta. La acesta puteți conecta un soundbar wireless deoarece are tehnologie bluetooth și poate că nu sunteți mulțimi de boxele de 40W.

Un sistem audio puternic oferă o sonorizare diferită și poate că vreți o experiență cinematografică la voi acasă (oricum, un OLED nu se compară cu un videoproiector).

Păreri pro și contra

Caracteristicile speciale de imagine sunt tipice OLED-urilor motiv pentru care nu le voi mai menționa. Sistemul de operare e același WebOS 3.5 care îl veți vedea și pe alte televizoare, dar nici nu aveți nevoie de nimic în plus. Chiar dacă nu veți găsi de fiecare dată un conținut corespunzător pentru acest tip de televizor, tehnologia 4K Uscaler-ul își face bine treaba, dar și restul tehnologiilor au un rol de îmbunătățire a experienței de vizionare.

LG OLED65B7V nu poate fi achiziționat de oricine pentru e nevoie de un buget foarte mare și nu se vor mai lansa televizoare care pot oferi o imaginea mai naturală decât acesta. Aveți toate motivele să-l alegeți pe acesta și dacă nu aveți o cameră mare, cel de 55 inci e alternativa mai accesibilă.

Te-ar mai putea interesa