LG OLED55E7N, televizor OLED cu Dolby Vision/Atmos

Televizorul LG OLED55E7N e cel mai avansat model de 139 cm de la acest brand și chiar dacă nu e cel mai mare de pe piață, oferă cea mai realistică imagine de pe piață. Chiar dacă sun mule branduri care oferă televizoare Smart 4K, veți observa că foarte puține sunt OLED deoarece nu oricine și le permite, iar numai câteva branduri sunt preocupate de inovație. Cu alte cuvinte, nu e suficient să copiezi alte branduri, ci trebuie să vi și cu ceva nou care să atragă atenția pasionaților de tehnologie.

Poate că știți deja cum arată această serie, dar eu am pus o poză cu acesta și se vede foarte bine că are un design nou cu ieșire audio diferită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Îl recomand celor pasionați de jocuri deoarece poate fi conectat chiar și la o consolă. Poate vă decideți să-l puneți în birou ca și monitor, numai că trebuie să mențineți o distanță corespunzătoare. Pe acesta sunt montate cele mai bune difuzoare de pe piață și chiar nu văd sensul unui soundbar, poate doar dacă ascultați muzică și vreți un bass mai puternic.

Caracteristicile de imagine sunt numeroase și e de apreciat că are tehnologie care scalează conținutul cu imaginea inferioară. Astfel, conținutul HD sau Full HD se vede ceva mai bine (cu mai multe detalii). Eu vă recomand Netflix deoarece e dificil să găsești conținut corespunzător pentru un televizor așa de scump.

Păreri pro și contra

Pe acesta sunt prezente foarte multe tehnologii care îmbunătățesc imaginea și nu le veți găsi pe televizoarele LED. Totuși, sunt și panouri LED ceva mai avansate care doresc să imite OLED-urile însă nu cred că pot fi luate în calcul. Oricum, e foarte important și conținutul ales de voi, iar interfața WebOS oferă numeroase posibilități/servicii/aplicații.

LG OLED55E7N are un sistem audio puternic și în opinia mea nu e nevoie de mai mult doar dacă camera e mult mai mare. Sunt de această părere pentru că diagonala ecranului nu e foarte mare și nu e nevoie de mai mult.

Te-ar mai putea interesa