LG OLED55C7V, televizor OLED 2017 cu HDR Active și Dolby Vision

Unul dintre cele mai avansate televizoare e acest LG OLED55C7V, adică are cel mai bun ecran de pe piață – OLED. Cu fiecare generație, sunt introduce tehnologii care îmbunătățesc experiența – Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR Active, Dolby Vision, WebOS 3.5. Bineînțeles mai sunt și altele, dar acelea sunt cele mai importante și nu le veți găsi pe modelele altor branduri. E adevărat că e scump pentru un ecran de 55 inci, dar imaginea e mult mai naturală (contrastul e superior) și televizorul e foarte subțire.

E vorba de seria C7V care e una populară, chiar dacă în România nu oricine și-o permite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e un televizor subțire, calitatea audio e una satisfăcătoare pentru dimensiunile sale. Bineînțeles, nu se poate compara cu un soundbar performant dar poate că nu vă interesează puterea, ci mai degrabă claritatea.

Lista de tehnologii de imagine e foarte mare și nu cred că vă interesează pentru că oricum sunt cele mai avansate. Un OLED oferă culori mai naturale și nuanțele de negru sunt cele mai profunde. Designul e cel mai subțire de pe piață, e aproape ca și la modelele de tip tablou. La acele modele, partea hardware e integrată în acel soundbar, iar sunetul e pe măsură.

Păreri pro și contra

Veți observa o mulțime de caracteristici speciale la acest televizor care sunt și motive pentru a-l cumpăra. Unele vă vor fi de folos iar altele nu prea, depinde ce veți face pe el. În general, gadgeturile foarte performante sunt bune pentru orice și de aceea merită să faceți o astfel de alegere. Cea mai bună calitate video se poate obține doar cu un conținut de calitate, de aceea recomand un abonament Netflix 4K dacă nu aveți deja unul (trebuie și un abonament scump la internet).

LG OLED55C7V poate fi destul de scump dar există și variante mai accesibile dar cu un ecran mai mare. O recomandare de la același brand ar fi televizoarele cu Nano Cell care arată bine și impresionează. Pentru cei care au un buget corespunzător, am pus prezentarea de jos.

Te-ar mai putea interesa