LG OLED55B8PLA, cel mai ieftin OLED cu procesorul inteligent α7 (Alpha7)

LG OLED55B8PLA e cel mai ieftin OLED de pe piață pentru că are o diagonală de 139 cm, iar în rest chiar impresionează. Modelele mai scumpe oferă dotări diferite pentru că fac parte din serii diferite sau o diagonală mai mare. Anumite televizoare au un sistem audio 2.1 sau chiar mai performant, dar decât să dați atâția bani mai bine alegeți un soundbar 2.1 wireless, veți ieși în câștig. Îmi place cum arată piciorul pentru masă și e singurul lucru care iasă în evidență.

Din poze de jos nu se vede calitatea oferită de un OLED, ci doar dacă vă aflați în fața sa. Ideea e că imaginea e destul de realistă și chiar nu există ceva superior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Negrul din imaginea e cel mai important atunci când vă doriți o imaginea apropiată de realistă, dar și rezoluția conținutului trebuie să fie apropiată. Sunt o mulțime de tehnologii care oferă acea experiență cinematografică plăcută. Sunt foarte puține televizoare care oferă o sonorizare 360, iar cel de sus e unul dintre ele – Dolby Surround (OLED Surround), Dolby Atmos cu Dolby Vision.

Sistemul de operare de pe acest televizor oferă un magazin de aplicații, iar voi puteți instala aplicații suplimentare, jocuri și altele pentru a nu vă plictisi. Deci, vi se oferă oportunitate să alegeți un altfel de divertisment și vă folosiți doar de conexiunea la internet. Totuși, serviciul Netflix 4K nu e gratuit și e necesar să plătiți un abonament lunar ca la abonamentul de cablu.

Păreri pro și contra

Tipul panoului e foarte important atunci când vă interesează imaginea, iar OLED-ul perfect pentru că oferă cele mia bună culori, contrast, negru profund și luminozitate. Acesta e însoțit și de tehnologii care îmbunătățesc specificațiile televizorului. Pe lângă porturile care le veți la alte televizoare, acesta are bluetooth pentru a putea folosi telecomanda Smart pentru WebOS sau poate vă gândiți să folosiți un sistem audio wireless.

Nu sunt multe ltevizoare în acest buget ca LG OLED55B8PLA. E unul din două modele disponibile, voi puteți opta pentru cel 65 inci iar diferența de diagonală e destul de vizibilă.

Te-ar mai putea interesa