LG OLED55A13LA, televizor cu ecran OLED și webOS

LG OLED55A13LA face parte din gama A13LA și se evidențiază prin mai multe lucruri, dar cel mai important e că are ecran OLED. Un astfel de televizor e pentru persoane pretențioase întrucât imaginea va fi de cea mai bună calitate.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și afișează o imagine de calitate foarte bună.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un aspect plăcut și că e de culoare neagră.


Păreri pro și contra

Modelul A13LA e prezent în mai multe diagonale precum 122 (OLED48A13LA), 139 (OLED55A13LA) și 164 centimetri (OLED65A13LA). În acest fel puteți alege televizorul perfect pentru camera dvs.
Principalele avantaje pentru care cineva ar alege un astfel de televizor ar fi următoarele:
– Are ecran OLED cu rezoluție 4K și tehnologii multiple (printre care HDR, Dolby Vision și altele).
– Pe partea de procesare are un procesor modern tip “a7 gen 4 AI procesor 4K”. Acesta asigură imagini foarte cursive.
– Tunerul digital integrat e unul DVB C/S2/T2 așa încât să puteți vedea posturi TV de pe multiple surse cablu.
– Dispune de o multitudine de porturi și opțiuni de conectivitate printre care cele mai importante ar fi 3 HDMI, 2 USB, wireless ac, LAN și altele.
– Consumul energetic e unul mic, fiind vorba despre un consum de 91 kWh la 1000 ore și din această cauză are clasa G.
– Sistemul de operare e webOS, fiind vorba despre unul caracteristic LG. Acesta vine cu suport pentru aplicații, având preinstalate cele pentru Youtube și Netflix.

Verdictul meu legat de acest aparat e că-și merită banii dacă vreți un aparat care să afișeze imagini de foarte bună calitate din orice sursă. Acest lucru e datorat lucrurilor de mai sus, dar și ecranului tip OLED care e o tehnologie mutată de pe telefoane pe televizoare.