LG Nexus 5 D821 4G, smartphone 5 inci

LG Nexus 5 D821 4G e cel mai nou Nexus și e primul telefon cu Android 4.4. Dacă te interesează un telefon cu hardware capabil și software de ultimă generație atunci un astfel de model ar trebuie să fie prima ta alegere. Singurul său minus ar fi lipsa suportului pentru carduri de memorie, dar 16GB pe post de memorie internă sunt mai mult decât suficienți.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar la acest cost noi primim un telefon cu ecran mare de aproape 5 inci, panel IPS și rezoluție Full HD. Pe lângă acestea vine cu suport pentru toate aplicațiile și jocurile din Android Market (mai nou cunoscut ca Google Play Store).
Din imagine puteți observa cât de bine arată. Mulți își instalează CyanogenMod sau alte ROM-uri custom pentru a avea Android Kit Kat și a face telefonul lor să arate la fel ca acesta (pe partea de meniuri), iar dvs aveți un telefon care are meniuri splendide din fabrică. 😉

Telefonul
Telefonul

Procesorul acestui smartphone e un quad core de la Qualcomm, iar pe partea de memorie are 2GB și 16GB ca spațiu de stocare. Nici pe partea foto nu stă rău deoarece are o cameră cu 8 megapixeli care o să te ajute să faci poze de o calitate superioară.
Pe partea de design stă excelent deoarece îl poți ține foarte bine în mână.

Nu pot decât să spun despre acest telefon că e unul dintre cele mai reușite Nexusuri, atât la capitolul aspect cât și hardware. Nu era rău dacă venea cu suport dual SIM și pentru carduri, dar e bine și așa.

Deci, dacă vrei un telefon de ultimă generație cu cel mai bun sistem de operare mobil atunci acest ar fi alegerea numărul unu. Mulți spun că acesta e cel mai bun smartphone la ora actuală și nu îi contrazic deoarece așa e. Dacă vreți să îl comparăm cu un Galaxy S4, S5 sau un iPhone 5S atunci o să vedeți că acesta are un raport dintre calitate și preț mai bun decât al dispozitivelor amintite anterior.
Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum arată.

Te-ar mai putea interesa