Google Nexus 4 E960, smartphone la super preț

Oferta a expirat, resigilatul nu mai e valabil. Actualizare: Există un resigilat Google Nexus 4 E960 la 1699 lei. Produsul e în stare perfectă, ambalaju original fiind deschis. Asta cred că e o super ofertă.

Actualizare 22.02.2013: LG Nexus 4 E960, disponibil și în România iar cel mai mic preț e de 1899 lei.

Articolul inițial din 8.11.2012:
De curând a fost lansat Google Nexus 4 cunoscut drept LG Nexus 4 E960 și în alte țări poate fi achiziționat deja. Față de modelele precedente acesta e realizat de Google în colaborare cu LG și principalele sale caracteristici ar fi ecranul HD de 4,7 inci cu Gorilla Glass, procesorul Snapdragon cu patru nuclee, cei 2 giga de RAM, memoria internă de 8 sau 16 giga, sistemul de operare Android 4.2 și altele.
În opinia mea, va înlocui cu succes modelul Nexus i9250 și se va bate alături de Nexus 7 cu alte modele de gadgeturi din această perioadă.
După cum spuneam anterior, în alte țări poate fi deja achiziționat, iar la noi mai trebuie puțin până să ajungă pe rafturile magazinelor online. Ca un preț estimativ aș estima undeva la 1600-1800 lei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care e destul de bun având în vedere că e o noutate absolută.

Poze

Nu e niciun secret aspectul acestui model. E de culoare neagră și s-ar putea ca pe parcurs să apără și o variantă pe alb. Designul e caracteristic modelelor Nexus și pot spune că îmi place foarte mult. pe spate e sigla Nexus inscripționată mare și mai jos e și sigla LG. Despre butoane trebuie spuse că sunt virtuale.

Fața
Spatele

Specificaţii tehnice

Vine cu un ecran de 4,7 inci de tip HD IPS cu densitate de 318 ppi care o să facă browsing-ul pe telefon să fie foarte asemănător cu cel de pe PC. Procesorul Qualcomm APQ8064 Snapdragon de tip quad core e unul dintre cele mai puternice de pe piață și lui trebuie mulțumit că poate filma 1080p.
Soft-ul cu care vine preinstalat e Android versiunea 4.2 și cum ne-am obișnuit e meniul e unul simplu ca și launcher-ul. Dacă HTC și alte branduri au Sense sau alte launchere care mie sincer nu-mi plac, telefoanele Nexus au un launcher foarte simplu și care arată excelent.

Păreri pro şi contra

Pro: designul conservator (ca la restul modelelor Nexus) îmi place foarte mult; ecranul e mare și se va zgâria foarte greu deoarece are Gorilla Glass; camera principală e de 8 megapixeli și poate filma la calitate 1080p; jocurile vor rula extrem de bine datorită cipului grafic Adeno 320.
Contra: nimic.

Concluzie

LG Nexus 4 E960 e foarte bun dacă trecem peste faptul că nu are suport pentru carduri. Prețul se anunță unul foarte mic, însă să vedem ce va fi. Despre cum arată vă puteți face o impresie din preview-ul de alături care e unul excelent, iar despre utilizare trebuie spus că e la fel de simplă ca a oricărui telefon cu Android.

2 comentarii la „Google Nexus 4 E960, smartphone la super preț”

  1. Cred ca putem trece peste faptul ca nu are card deoarece asa s-a putut face un telefon mai compact. Cine vrea mai multa memorie isi cumpara din start ceva cu mai multa memorie interna.

Lasă un comentariu