LG MH6340F

Dacă te interesează un cuptor cu putere medie atunci cuptorul cu microunde LG MH6340F ar fi destul de bun deoarece are o putere de 800 W, și pe lângă aceasta are un volum de 23 litri, grill, iar afișajul e de tip digital. Culoarea cuptorului e albă ca și la restul modelelor făcute de LG (MB3944U, de exemplu, e tot alb). Pe lângă că are un preţ bun Vezi prețul special de azi », foarte bun în opinia mea, are o putere reglabilă pe 5 nivele și o fiabilitate crescută datorat posibilității de a extinde garanția produsului până la 4 ani.

Poze

Cum arată din față

Specificaţii tehnice

Referitor la detaliile tehnice ale lui LG MH6340F nu e mare lucru de spus deoarece e construit ca orice alt cuptor. Față de alte modele se remarcă printr-un consum de energie mai scăzut și asta s-ar putea datora și faptului că are putere mai mică. Puterea aparatului e de 800 W, putând fi reglată pe 5 nivele, iar grătarul are putere superioară de 1000 W (Din această cauză s-ar putea ca pe alte site-uri să vedeți alte „puteri”). Are funcții cum ar fi cea de dezghețare, iar având ceas și timer o să fiți informați periodic despre starea mâncării.

Păreri pro şi contra

Pro: are grătar cu care o să puteți face grătare atunci când afară e vreme urâtă; ecranul e de tip LED și prezintă cele mai utile informații; prețul e de sub 500 lei, asta fiind un mare plus; dimensiunile sunt modice, iar greutatea de circa 13 kilograme îl va face destul de ușor de mutat; posibilitatea măririi garanției e un plus foarte mare făcând aparatul unul de folosință îndelungată.
Contra: nu pot spune că am ceva împotriva achiziționării unui astfel de electrocasnic de mici dimensiuni.

Concluzie

Electrocasnicul LG MH6340F arată foarte bine și are multe butoane, dar nu cred că are prea multe așa încât să creeze confuzie. Astfel, va fi ușor de folosit atât de copii, cât și de persoane învârstă. Referitor la copii, e de recomandat să nu lăsați copilul nesupravegheat la aparat deoarece poate să strice ceva. Având protecție copii nu cred că se poate întâmpla ceva rău, dar nu se știe niciodată.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG MH6340F”

  1. Il detin de putin timp si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lui si demonstreaza de ce sloganul LG e viata e buna – deoarece electrocasnicele lor iti fac viata mult mai usora. Daca e sa ma uit la cat am dat pe el atunci nu pot spune ca am dat prea mult si fiind o investitie pe termen lung as fi fost sa dau si mai mult e el.

Comentariile sunt închise.