LG MB3924U

Dacă până acum nu ți-ai luat un cuptor din considerente financiare atunci trebuie să știi că nu mai e cazul deoarece LG vine cu acest cuptor cu microunde LG MB3924U despre care se poate spune că e foarte accesibil ca preț. Asta e așa deoarece îl poți lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi și cu 39 de lei ai o garanție de 3 ani care o poți privi ca o asigurare suplimentară în caz de ceva. E ideal atât pentru o familie mică cât și pentru un amare cu 4-5 persoane, însă datorită volumului de sub 20 litri cred că ar fi bun pentru familiile mai mici.

Poze

Așa arată

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Are o putere de 700W, iar grill-ul are doar 600W. Dacă la alte mărci grill-ul are o putere superioară cuptorului, aici văd că e invers și poate că din considerente de economie a curentului electric. Volumul e de 19 litri și vine cu un panou mecanic de unde se pot accesa principalele funcții ale lui. Față de alte modele are și mai puține programe, adică doar 3 și nu trebuie uitată funcția de dezghețare. Și nivelele de putere sunt tot 3, iar ca detalii tehnice mai importante cred că ar fi dimensiunile mici (455 x 320 x 200 în milimetri) și greutatea de puțin peste 10 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro achiziționarea ar fi prețul incredibil de mic, brandul foarte cunoscut și apreciat, puterea medie a cuptorului cât și a grătarului, culoarea plăcută pe alb. Contra ar fi doar puterea care nu e prea mare și panou care nu e digital. Un alt neajuns ar fi garanția de doar un an însă poate fi extinsă până trei cu o sumă de sub 50 lei.

Concluzie

LG MB3924U e un model de la un producător de renume în domeniul IT & C, dar și electro. Impresionează prin multe, dar în special prin prețul mic, iar designul e foarte asemănător cu cel al lui MB3944U. Dacă prețul vi se pare că e mare atunci trebuie analizat cu cel al unui aragaz care în principiu face același lucru în dubă/cuptor, doar că are și 4 arzătoare. Multă lume preferă astfel de electrocasnice mici în defavoarea aragazurilor deoarece fac cam același lucru și costă de câteva ori mai puțin.

P.S.: Înainte de prima utilizare recomand citirea instrucțiunilor de folosință din manualul său de utilizare pentru a nu strica aparatul din prima.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu