LG MB3924U

Dacă până acum nu ți-ai luat un cuptor din considerente financiare atunci trebuie să știi că nu mai e cazul deoarece LG vine cu acest cuptor cu microunde LG MB3924U despre care se poate spune că e foarte accesibil ca preț. Asta e așa deoarece îl poți lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și cu 39 de lei ai o garanție de 3 ani care o poți privi ca o asigurare suplimentară în caz de ceva. E ideal atât pentru o familie mică cât și pentru un amare cu 4-5 persoane, însă datorită volumului de sub 20 litri cred că ar fi bun pentru familiile mai mici.

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

Are o putere de 700W, iar grill-ul are doar 600W. Dacă la alte mărci grill-ul are o putere superioară cuptorului, aici văd că e invers și poate că din considerente de economie a curentului electric. Volumul e de 19 litri și vine cu un panou mecanic de unde se pot accesa principalele funcții ale lui. Față de alte modele are și mai puține programe, adică doar 3 și nu trebuie uitată funcția de dezghețare. Și nivelele de putere sunt tot 3, iar ca detalii tehnice mai importante cred că ar fi dimensiunile mici (455 x 320 x 200 în milimetri) și greutatea de puțin peste 10 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro achiziționarea ar fi prețul incredibil de mic, brandul foarte cunoscut și apreciat, puterea medie a cuptorului cât și a grătarului, culoarea plăcută pe alb. Contra ar fi doar puterea care nu e prea mare și panou care nu e digital. Un alt neajuns ar fi garanția de doar un an însă poate fi extinsă până trei cu o sumă de sub 50 lei.

Concluzie

LG MB3924U e un model de la un producător de renume în domeniul IT & C, dar și electro. Impresionează prin multe, dar în special prin prețul mic, iar designul e foarte asemănător cu cel al lui MB3944U. Dacă prețul vi se pare că e mare atunci trebuie analizat cu cel al unui aragaz care în principiu face același lucru în dubă/cuptor, doar că are și 4 arzătoare. Multă lume preferă astfel de electrocasnice mici în defavoarea aragazurilor deoarece fac cam același lucru și costă de câteva ori mai puțin.

P.S.: Înainte de prima utilizare recomand citirea instrucțiunilor de folosință din manualul său de utilizare pentru a nu strica aparatul din prima.

Te-ar mai putea interesa