LG M2780D-PZ

Dacă doriți un gadget compact pentru filme și vizionarea emisiunilor preferate adică să fie și monitor și televizor atunci acest monitor/TV LED LG M2780D-PZ ar trebui să fie alegerea dumneavoastră. Pe lângă faptul că are un design elegant mai are și specificații peste așteptări și aici mă refer la contrastul bun, funcții și tehnologii și dimensiunea ecranului. Acest LG M2780D-PZ poate fi montat chiar și pe perete pentru economisirea spațiului. Vine ca o alternativă mai mare la modelele LG M2550D-PZ şi LG DM2350D-PZ. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Deci nu costă foarte mult, dar știți vorba aceea… se putea și mai ieftin. 

Poze

Stins
De sus

Specificații tehnice

Display-ul LED are o diagonală de 27 inci și vine cu o rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli. Timpul de răspuns de 5 ms este destul de bun pentru filme și chiar și jocuri, dar 2 ms ar fi fost ideal. Mai are un contrast dinamic de 5 milioane la 1, aspect imagine 16 pe 9, unghi de vizibilitate maximă de 170 de grade pe orizontală și 160 pe verticală. Ca facilități are TV Tuner, boxe integrate de 5 W fiecare și montare VESA de 200 cu 200 mm. Pe partea de conectivitate are două HDMI-uri, compozit, ieșire audio, port VGA, component, ieșire optică și SCART. Deci dacă aveți și o consolă, cred că este o alegere bună pentru că nu mai trebuie să mai umblați pe la cabluri.

Ca și caracteristici generale are: modul Hotel și tuner DVB-T/C (MPEG4). Suportă o mulțime de fișiere video (mp4, avi, divx, mkv, mpg, mpeg etc.), audio (mp3, mpeg, aac etc.), foto (jpg, png, bmp, gif etc.) și subtitrări (srt, sub etc.) pe USB.

Păreri pro și contra achiziției

Cu siguranță este un monitor/TV compact și performant care poate fi folosit ca și monitor PC, televizor pentru vizionarea filmelor preferate sau chiar și jocuri de pe consola dumneavoastră. Design-ul acestuia va oferi un plus de eleganță camerei în care doriți să-l puneți. Ca minusuri, ar fi timpul de răspuns care și așa este destul de bun, dar se putea mai bine.

Concluzie

Monitorul/Televizor LED LG M2780D-PZ este o combinație perfectă între un monitor PC și un televizor care îmbină perfect caracteristicile fiecărui tip de ecran și face ca acesta să fie un gadget indispensabil pentru cei care folosesc calculatorul destul de des și se mai uită și la TV din când în când, la meciuri de fotbal, seriale, știri sau emisiuni TV.

Te-ar mai putea interesa