LG M2752D-PZ, monitor TV

Un monitor tare pentru cei care vor mai mult e acest LG M2752D-PZ și l-ai achiziționa deoarece are o diagonală mare de 27 inci, panel IPS, rezoluție mare, tuner TV și alte caracteristici utile. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e exagerat de mare, dar nici mic, având în vedere că stă excelent la capitolul imagine… și cred că asta ar trebui să fie principalul plus la un monitor, adică claritatea imaginii.

Poze

Se poate vedea că arată similar cu modelul M2352D-PZ, doar că diferă pe partea tehnică. Chiar dacă greutatea monitorului e ceva mai mare decât la altele asta e așa deoarece are diagonala de 27 inci. Datorită tunerului DVB C și a slotului CI o să puteți vedea fi canale HD de la cablu și nu doar filme Blu-ray de pe calculator.

Din față
Porturile

Specificaţii tehnice

Acesta e un monitor bun deoarece are cea mai mare diagonală de pe piață – 27 inci, panou de tip IPS (care e mult superior TN-ului) și toate facilitățile necesare pentru a urmări un post TV (tuner, boxe și VESA pentru a putea fi montat pe perete).
Porturile cu care e dotat fac posibilă conectarea oricărui dispozitiv media. Acest porturi sunt HDMI, VGA, USB și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: claritatea imaginii e una foarte bună, indiferent din ce unghi te uiți la monitor; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu toate facilitățile necesare unui monitor pentru a fi considerat un televizor de top; vine cu numeroase certificări care ne demonstrează că vorbim despre un monitor testat de experți.
Contra: nu are porturi Display Port și DVI.

Concluzie

Acest M2752D-PZ poate fi considerat ca fiind un model din clasa premium, fiind foarte bun pentru o cameră în care nu ai prea mult loc pentru un monitor și un televizor și de aceea un monitor/TV ar fi cea mai bună variantă. Nu arată deloc rău, având un design unic… pe moment, iar dacă vrei să vezi mai bine cum arată atunci îți recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG M2752D-PZ, monitor TV”

  1. la voi toate produsele cica is bune, dar nu stiu dupa care criterii. sa-l luam de exemplu pe asta:
    citez: „Vine la un preţ de aproximativ 1299 care nu e deloc mare”
    dupa care
    citez: „Contra: poate că prețul e cam mare”
    pai hotarati-va

Comentariile sunt închise.