LG M2452D-PZ

Dacă ești pasionat de TV, dar vrei să-l folosești și pe post de monitor, atunci cel mai bine ar fi să-ți achiziționezi un monitor TV și unul care e nou e acest monitor TV LED LG M2452D-PZ care are un ecran de tip LED cu o diagonală de 24 de inci. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun și pe acești bani primești un periferic care are ecran Full HD, boxe și port HDMI.

Poze

LG M2452D e un aparat care arată foarte bine având un design caracteristic televizoarelor noi, dar și a monitoarelor de la LG cum e . Ecranul e unul foarte mare, iar difuzoarele integrate vă vor ajuta la menținerea unui birou cât mai curat. Poate fi montat și pe perete pentru a face și mai mult loc pe birou, iar în privința sunetului cred că ar fi bine să vă achiziționați cel puțin un sistem 2.1, dacă nu aveți deja unul, pentru a savura filmele și muzica la o calitate superioară.

Conținutul pahetului
Monitorul

Specificaţii tehnice

M2452D-PZ arată bine la exterior, iar imaginea oferită e foarte bună. Un plus față de alte modele e tunerul TV integrat care vă oferă capabilitatea de a viziona posturi TV. Mai mult, are și slot CI pentru vizionarea posturilor codate, dar problema în România e că puține firme de cablu furnizează acel card și poate că o să aveți nevoie și de acel receptor/decodor care e furnizat pe gratis de operatorul de cablu.

Păreri pro şi contra

Pro: are numeroase certificări care ne arată faptul că achiziționăm un produs de foarte bună calitate; are un raport foarte bun dintre calitate și preț; are portu digital HDMI, dar și VGA care o să te ajute să conectezi calculatoare mai vechi; ecranul e mare mai mare decât acesta ar fi doar diagonala de 27 de inci. Vine și cu USB pe post de port de rezervă în cazul în care cele de la calculator sunt epuizate și asta e o facilitate foarte bună pentru memorii USB.
Contra: nimic.

Concluzie

LG M2452D-PZ vine cu un preț bun și numeroase caracteristici de top care îl fac foarte bun. Vine cu EPG și Slot Ci care te vor ajuta la vizionarea posturilor având mai multe informații și posibilitatea de a le decoda. greutatea e de sub 5 kilograme și din această cauză nu o să ai dificultăți în a-l pune pe birou sau pe perete.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „LG M2452D-PZ”

  1. Nasule tu ai vazut monitorul asta doar in pozele pe newegg, dar te dai expert ca imaginea e foarte buna fara sa o vezi.

  2. Nasule..usb-ul reda toate formatele video uzuale? avi xvid, h264, mkv, mpeg4?? apare doar divx..cum e pana la urma ca vreau sa il cumpar? astept rasp urgent

Comentariile sunt închise.