LG M2380D-PZ

Acest monitorul/televizor LED LG M2380D-PZ este unul de 23 de inch şi care îmi place deoarece are în el tehnologie de ultimă generaţie cum ar fi tehnologia LED şi HDMI. Costă puțin deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi este unul dintre cele mai bune monitoare cu tuner TV deoarece este LED, are HDMI, costă puţin, diagonala e mare, are boxe, iar rezoluţia ecranului este una care suportă 1080p. Vine ca o alternativă LED (deci mai bună) la LG M2262D-PC. Designul acestui monitor-TV este unul foarte reușit și mulți dintre cei care-l vor cumpăra vor aprecia acest lucru la monitorul LG.

Poze

Stins
Meniu

Plusuri şi minusuri

Un minus la acest LG M2380D ar fi preţul cam mare, dar nu există vreo alternativă ieftină cu această tehnologie încorporată.

Plusurile lui LG M2380D-PZ sunt tehnologia de ultimă generaţie cum ar fi conectivitatea de tip HDMI şi ecranul iluminat LED. Conectivitatea HDMI dă posibilitatea conectării oricărui dispozitiv (cum ar fi laptop, cameră de filmat sau de fotografiat, consolă de jocuri) care are la rândul lui HDMI. Iar acest standard este unul digital pe când VGA este unul analogic şi de aceea HDMI-ul oferă imagini mai clare. Tehnologia cu leduri presupune luminozitate mare, culori vii şi un consum mic de energie (util celor care sunt mai verzi). Să nu spun că monitorul are boxe integrate şi suportă formatul 1080p, adică FullHD. (Are şi telecomandă.)

Alternative

Alternative la acest monitor/TV LED LG  ar fi un BenQ ML2441, un Philips 231T1SB sau un LG M2262D-PC.

Preţ

Preţul acestui LG e undeva între 999 le işi 1099 lei nu este unul mare având în vedere că are HDMI, LED şi poate fi folosit ca TV (tuner) şi monitor.

Concluzie

Dacă vrei un monitor all-in-one atunci trebuie să alegi acest LG M2380D-PZ de 23 inci. Îl vor aprecia persoanele care vor să facă economie de bani și spațiu deoarece prin achiziția lui nu ai nevoie de un televizor și de un dulap sau masă ocupată cu încă un aparat.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG M2380D-PZ”

  1. Nu am vazut un monitor tv mai bun in oferta vreunui magazin online. La design este comparativ cu un Samsung.
    Pretul e cam mare dar si diagonala e ceva mai mare decat cea a monitoarelor obisnuite.

  2. Cine îl achiziționează nu o face pentru că are un preț mai mic ci pentru că are atâtea funcții și caracteristici utile.

Comentariile sunt închise.